bios guncellerken elektrik gidip geldi

arkadaşlar bios gunceliyodum elektrik gitti sistem acılmıyo nabmam gerek power tuşuna basıyorum fan RGB si calişiyo sonra 1 saniyede kapaniyo sistem acilmiyo kisacasi napmam gerek
Uf kötü olmuş bu sanırım ana kartı garantilik yapabiliyordu (bilgi hatası olabilir ama öyle hatırlıyorum insanım sonuçta) sen güç kablolarını çıkar ve bios pilini çıkar tak yap. Sonra kabloları tak ve dene.

arkadaşlar bios gunceliyodum elektrik gitti sistem acılmıyo nabmam gerek power tuşuna basıyorum fan RGB si calişiyo sonra 1 saniyede kapaniyo sistem acilmiyo kisacasi napmam gerek
yüksek ihtimal bios sıfırlanmıştır anakartında mecbur servise göndermen gerekebilir

Uf kötü olmuş bu sanırım ana kartı garantilik yapabiliyordu (bilgi hatası olabilir ama öyle hatırlıyorum insanım sonuçta) sen güç kablolarını çıkar ve bios pilini çıkar tak yap. Sonra kabloları tak ve dene.
bi deniyiyim kral eyw
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yüksek ihtimal bios sıfırlanmıştır anakartında mecbur servise göndermen gerekebilir
servise gondermeden cozemezmiyiz be

bi deniyiyim kral eyw
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

servise gondermeden cozemezmiyiz be
tam emin değilim ama sen bi arkadaşın dediğini yap bios pilini filan cıkar 5 dk bekle sonra tak bakalım olmazssa mecbur servis diye biliyorum

TAHMİN.png

Servise gitmesi gerek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,277
Üyeler
192,669
Son üye
merirm
Geri