Neler Yeni

Yardım Bios Güncellerken PC kapandı 😃

EmrCPR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
708
İsim
Emre
Dostlar Selam;

Bios güncellerken sigara içmeye gitmiştim ve evdeki küçük yeğenim PC yi kapattı 😃😃

Anakartım Asus b550 xe bios flasback var ama Recep Bey'in bios flasback videosunu izlerken isim değiştirdiğini gördüm. Bende şu anda bir PC yok ve isim değiştiremiyorum. Atılan video 6 sene önce hala isim değiştirmenize gerek var mı acaba ?

Şimdi USB bios flasback e taktım ve biraz basılı tuttuktan sonra ışık yanmaya başladı. Acaba biosu güncelliyor mu şu anda ?

Yoksa bir PC bulup
bu videodaki işlemleri mi yapmayalım ?

NOT: Dostlar anakartı bios flashback ile geri getirdim. aklınız da bulunsun biosflashback kullanacaksanız flashı fat 32 şeklinde biçimlendirip sonrasın da indirdiğiniz bios sürümü içerisinde 2 adet dosya olucak. Bunlardan birisi bios sürümü diğeri ise bios flashback'i kullanmak için dosya adını değiştiriyor.

Ekler

• 16157262572026320939635173376691.jpg
    16157262572026320939635173376691.jpg
    159.7 KB · Hit: 60
Son düzenleme:

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dostlar Selam;

Bios güncellerken sigara içmeye gitmiştim ve evdeki küçük yeğenim PC yi kapattı 😃😃

Anakartım Asus b550 xe bios flasback var ama Recep Bey'in bios flasback videosunu izlerken isim değiştirdiğini gördüm. Bende şu anda bir PC yok ve isim değiştiremiyorum. Atılan video 6 sene önce hala isim değiştirmenize gerek var mı acaba ?

Şimdi USB bios flasback e taktım ve biraz basılı tuttuktan sonra ışık yanmaya başladı. Acaba biosu güncelliyor mu şu anda ?

Yoksa bir PC bulup
Başınız sağolsun hocam(!)

TRHasan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,907
İsim
Hasan
Dostlar Selam;

Yoksa bir PC bulup
Sigaranın zararları :D

Avolay

80+ Gold

EmrCPR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
708
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şu anda ne yapmam gerekiyor videodaki adımlarımı yapmalıyım acaba ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Işık hala yanıyor video da 5 dakika felan sürebilir deniyor bekliyoruz bakalım ışık dönüme kadar olmadı bir PC bulup video daki adımları yapacağım.

Top Bottom