Neler Yeni

Yardım Bios Güncellerken PC kapandı 😃

EmrCPR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
716
İsim
Emre
Dostlar Selam;

Bios güncellerken sigara içmeye gitmiştim ve evdeki küçük yeğenim PC yi kapattı 😃😃

Anakartım Asus b550 xe bios flasback var ama Recep Bey'in bios flasback videosunu izlerken isim değiştirdiğini gördüm. Bende şu anda bir PC yok ve isim değiştiremiyorum. Atılan video 6 sene önce hala isim değiştirmenize gerek var mı acaba ?

Şimdi USB bios flasback e taktım ve biraz basılı tuttuktan sonra ışık yanmaya başladı. Acaba biosu güncelliyor mu şu anda ?

Yoksa bir PC bulup
bu videodaki işlemleri mi yapmayalım ?

NOT: Dostlar anakartı bios flashback ile geri getirdim. aklınız da bulunsun biosflashback kullanacaksanız flashı fat 32 şeklinde biçimlendirip sonrasın da indirdiğiniz bios sürümü içerisinde 2 adet dosya olucak. Bunlardan birisi bios sürümü diğeri ise bios flashback'i kullanmak için dosya adını değiştiriyor.

Ekler

• 16157262572026320939635173376691.jpg
    16157262572026320939635173376691.jpg
    159.7 KB · Hit: 63
Son düzenleme:

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dostlar Selam;

Bios güncellerken sigara içmeye gitmiştim ve evdeki küçük yeğenim PC yi kapattı 😃😃

Anakartım Asus b550 xe bios flasback var ama Recep Bey'in bios flasback videosunu izlerken isim değiştirdiğini gördüm. Bende şu anda bir PC yok ve isim değiştiremiyorum. Atılan video 6 sene önce hala isim değiştirmenize gerek var mı acaba ?

Şimdi USB bios flasback e taktım ve biraz basılı tuttuktan sonra ışık yanmaya başladı. Acaba biosu güncelliyor mu şu anda ?

Yoksa bir PC bulup
Başınız sağolsun hocam(!)

TRHasan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,907
İsim
Hasan
Dostlar Selam;

Yoksa bir PC bulup
Sigaranın zararları :D

Avolay

80+ Gold

EmrCPR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
716
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şu anda ne yapmam gerekiyor videodaki adımlarımı yapmalıyım acaba ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Işık hala yanıyor video da 5 dakika felan sürebilir deniyor bekliyoruz bakalım ışık dönüme kadar olmadı bir PC bulup video daki adımları yapacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,585
Üyeler
164,529
Son üye
tnkey
Top Bottom