Metarda 80+ Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 29 Reaksiyon skoru 2 7 Nisan 2021 #1 bios menü usb mi görmüyor yardım edebilcek varmi
macOS 80+ Bronze Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 1,010 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 1,143 7 Nisan 2021 #2 USB'ye imajı nasıl yazdırıyorsun?
Metarda 80+ Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 29 Reaksiyon skoru 2 8 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 neofetch_ yazmış: USB'ye imajı nasıl yazdırıyorsun? Devamı için tıklayın... rufus ile uefı formatında yazdırdım linux min kurmak için
neofetch_ yazmış: USB'ye imajı nasıl yazdırıyorsun? Devamı için tıklayın... rufus ile uefı formatında yazdırdım linux min kurmak için
macOS 80+ Bronze Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 1,010 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 1,143 8 Nisan 2021 #4 Metarda yazmış: rufus ile uefı formatında yazdırdım linux min kurmak için Devamı için tıklayın... Rufus ile yazdırırkan hangi modda yazdırmak istediğinizi soracak. Oradan DD modunu seçip yazdırın.
Metarda yazmış: rufus ile uefı formatında yazdırdım linux min kurmak için Devamı için tıklayın... Rufus ile yazdırırkan hangi modda yazdırmak istediğinizi soracak. Oradan DD modunu seçip yazdırın.
Metarda 80+ Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 29 Reaksiyon skoru 2 8 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 neofetch_ yazmış: Rufus ile yazdırırkan hangi modda yazdırmak istediğinizi soracak. Oradan DD modunu seçip yazdırın. Devamı için tıklayın... teşekkürler bios menüde yapmam gereken bir ayar varmı
neofetch_ yazmış: Rufus ile yazdırırkan hangi modda yazdırmak istediğinizi soracak. Oradan DD modunu seçip yazdırın. Devamı için tıklayın... teşekkürler bios menüde yapmam gereken bir ayar varmı
macOS 80+ Bronze Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 1,010 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 1,143 8 Nisan 2021 #6 Metarda yazmış: teşekkürler bios menüde yapmam gereken bir ayar varmı Devamı için tıklayın... Yok, sadece usbden boot edeceksiniz.
Metarda yazmış: teşekkürler bios menüde yapmam gereken bir ayar varmı Devamı için tıklayın... Yok, sadece usbden boot edeceksiniz.