BIOS modlama nasıl yapabilirim?

Reaksiyon skoru
98
Evet arkadaşlar başlıktan da anladığınız gibi BIOS modlamak istiyorum. BIOS modlama amacım işlemciye overclock yapmaktır. Bunun için ne yapacağım detaylı bir şekilde analatacak var mı?

Sistem:
İşlemci: i5 2500 3.3 GHz.
RAM: 4+4=8 GB çift slot 1600 MHz.
Anakart: Intel DQ67ow.
PSU: 400W Casper.
Ekran kartı: MSI R7 240 2 GB 128 Bit.

BIOS modlama amacım işlemciye overclock yapmaktır. Bunun için ne yapacağım detaylı bir şekilde analatacak var mı?

Teşekkür ederim.

O işlemciye OC yapılmıyor. Ayrıca stok fan kullanıyorsanız OC için yetersiz. Güçlü bir soğutucu gerekli. Intel işlemcilerde sadece sonunda K ibaresi bulunan işlemciler OC yapılıyor ve ayrıca Z çipsetine sahip bir anakart gerekli.

Evet arkadaşlar başlıktan da anladığınız gibi BIOS modlamak istiyorum. BIOS modlama amacım işlemciye overclock yapmaktır. Bunun için ne yapacağım detaylı bir şekilde analatacak var mı?

Sistem:

BIOS modlama amacım işlemciye overclock yapmaktır. Bunun için ne yapacağım detaylı bir şekilde analatacak var mı?

Teşekkür ederim.
İşlemci K işlemci olmadığından ve çipsetin Z67 ya da Z77 değilse yapamazsın. Modlamak için bir EFI/UEFI BIOS olduğundan UEFI Tool ya da 7-zip ile BIOS dosyanı çıkartıp içindekilere elleyebilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sistem:

Teşekkür ederim.
SSD yoksa SSD alın PC'ye. UEFI olarak Windows yüklenmediyse UEFI olarak kurulum yapın bundan sonra.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,144
Üyeler
187,784
Son üye
whly
Geri