dr.luciano
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,038
evet. soketin kenarlarından tutup çekin. çıkacaktır.Burayı demi hocam fakat denedim. Nasıl çıkaracağım bilemedim
evet. soketin kenarlarından tutup çekin. çıkacaktır.Burayı demi hocam fakat denedim. Nasıl çıkaracağım bilemedim
Hocam ilginiz için çok teşekkürler fakat PC açılmıyorbu yardımcı olacaktır
Monster biosunu nasıl sıfırlarım hocam bios ekranına geliyor da bu farklı biosOnu aşağı doğru çek sağ sol yaparak ama biosu sıfırlamanin diğer yöntemi biosun içinden de sıfırlama oluyor
Çıktı hocam ben 5 dk bekleyince bios sıfırlamış olur demievet. soketin kenarlarından tutup çekin. çıkacaktır.
Soketi sökebildim biraz bekleyeceğim hocamGarantisi varsa servise gönder. Pil gömülü anlaşılan sökmeye çalışırken garantiden olma.
Exit kısmında load default bios var o sıfırlama oluyor kablo çıktıysa zaten oda sıfırlar 5dk bekledikten sonraHocam ilginiz için çok teşekkürler fakat PC açılmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Monster biosunu nasıl sıfırlarım hocam bios ekranına geliyor da bu farklı bios
Tamam hocam ben bekleyim 5 dkExit kısmında load default bios var o sıfırlama oluyor kablo çıktıysa zaten oda sıfırlar 5dk bekledikten sonra
Bence ver bir tamirciye o yapsın. Aman allah korusun yanlış bir şey yaparsın bilgisayarından olursun.Monster laptopum hata verdi hata çözümü olarak cmd kodları falan yazdım hiçbir şeyi okumuyor bios sıfırlamam lazım arka kapağı açtım fakat bios pilini nasıl çıkaracağım ve bios pili bu değil mi
Exit kısmında load default bios var o sıfırlama oluyor kablo çıktıysa zaten oda sıfırlar 5dk bekledikten sonra
Hiç bir diski okumuyor hata bu aslında şuanlıkBios sıfırlanmadı hocam naısl sıfırlayacağım
Hocam soketi söktüm 5 dj bekledim olmadı bios üzerinden bios sıfırlamayı bulamadım monsterin değişik biosuyüzündenevet. soketin kenarlarından tutup çekin. çıkacaktır.
Resmini atabilir misin biosunBios sıfırlanmadı hocam naısl sıfırlayacağım
Hiç bir diski okumuyor hata bu aslında şuanlık
Hocam soketi söktüm 5 dj bekledim olmadı bios üzerinden bios sıfırlamayı bulamadım monsterin değişik biosuyüzünden
bu arkadaşın tarifi dogrudur uzeri bantlı bandı cıkardım cıkartabılırısnsanırım burası olmalı
Hocam tırnaklı yeri çıkardım 5 dj bekledim sıfırlanmadı biosu . Bios ta bios olsa keşke sorun hiçbir diski görmüyorbu arkadaşın tarifi dogrudur uzeri bantlı bandı cıkardım cıkartabılırısn
hocam pc açılıyormuHocam tırnaklı yeri çıkardım 5 dj bekledim sıfırlanmadı biosu . Bios ta bios olsa keşke sorun hiçbir diski görmüyor