Yardım bios resetledim işlemcim kötüleşti?

Krosakı Ichıgo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
391
undervolt yapmaya çalışırken bir şeyleri yanlış yaptığımı düşünüp sıfırladım bilgisayar bana geldiğinden beri bir şey yapmadım işlemciye paşa paşa 4050mhz ye kadar çıkıyordu stres testinde şimdi maksimum 3900 eski haline nasıl döndürürüm

Ekler

• Ekran görüntüsü 2021-02-05 225445.png
    Ekran görüntüsü 2021-02-05 225445.png
    302 KB · Hit: 49
undervolt yapmaya çalışırken bir şeyleri yanlış yaptığımı düşünüp sıfırladım bilgisayar bana geldiğinden beri bir şey yapmadım işlemciye paşa paşa 4050mhz ye kadar çıkıyordu stres testinde şimdi maksimum 3900 eski haline nasıl döndürürüm
Belki başta overclock yaptın işlemciye. Ben BİOS'u sıfırlıyınca her ayarımı kontrol ediyorum, ram MHz değerleri bile sıfırlanıyor.

ne ocsi yalnızca ram mhz için bir şey açmak gerekiyorya onu açtım
İşlemcin eskiden 4050 GHz'de çalışıyorsa ve BİOS sıfıırlamasından sonra 3900 olduysa overclock yapılmış ve geri gitmiştir. İşlemciyi geri 4050 GHz^ye overclock edin.

İşlemcin eskiden 4050 GHz'de çalışıyorsa ve BİOS sıfıırlamasından sonra 3900 olduysa overclock yapılmış ve geri gitmiştir. İşlemciyi geri 4050 GHz^ye overclock edin.
nasıl yapacağım onun yerine benim silikonum silver 4.2 yapabilirmiyimki stock fan ile

nasıl yapacağım onun yerine benim silikonum silver 4.2 yapabilirmiyimki stock fan ile
Yaparsın. Bende de Silver var stok fan ile 4.2'de kullanıyorum ama OC bilmiyorsan bilen birine danış.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eskiden hiç birşeydi kanka auto yazıyordu şimdide aynı fabrikada oc ilemi üretilmiş anlamadım @DA-MD2 sen max kaç alıyon mhz
Ben ya 4.3 yada 4.2 alıyodum OC ile.

Yaparsın. Bende de Silver var stok fan ile 4.2'de kullanıyorum ama OC bilmiyorsan bilen birine danış.

Ben ya 4.3 yada 4.2 alıyodum OC ile.
eyvallah canım yarın danışacağım peki dereceler nasıl

ve performans nasıl çok etkiledimi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,356
Üyeler
189,069