Neler Yeni

Bios tan windows kuramıyorum

denodeniz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Deniz-Özen
Geçen gün 4070 li yeni bir sistem topladım. Bios ekranına atıyor her şey düzgün görünüyor bir sorun yok. Flash bellekten anakartın bios sürümünü de güncelledim. Windows 11 i flash belleğe attım, iki şekilde de denedim hem iso olarak indirip rufus a attım hemde direkt olarak flash belleğe attım iki şekilde de bios ta windows ekranı geliyor ilerliyorum ancak en sonunda dosyaların %60 ı geçtikten sonra hata veriyor. 'DOSYALAR İNDİRİLEMEDİ' şeklinde. Bugün windows 10 kurmayı denedim aynı şeyi onda da yaşadım. Sorun sistemden mi kaynaklı yoksa usb bellekte mi bir sorun var ve düzgün aktaramıyor anlamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Mert
Farklı bir bellek üzerinden kurmayı deneyin.

denodeniz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Deniz-Özen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Farklı bir bellek üzerinden kurmayı deneyin.
Evde yeterli alana sahip tek bir bellek var o da bu. Yarın yeni bir tane alıp deneyebilirim sorun değil. Benim endişem hatanın sebebi bellek kaynaklı mıdır. Eğer öyleyse hiç sıkıntı değil. Sistemi sıfırdan ben topladığım için toplama hatalı bir sorun var mıdır çekincesindeyim.

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Mert
Evde yeterli alana sahip tek bir bellek var o da bu. Yarın yeni bir tane alıp deneyebilirim sorun değil. Benim endişem hatanın sebebi bellek kaynaklı mıdır. Eğer öyleyse hiç sıkıntı değil. Sistemi sıfırdan ben topladığım için toplama hatalı bir sorun var mıdır çekincesindeyim.
Bunu denemeden anlamak zor. Bu yüzden öncelikli olarak en ucuz parçayı değiştirerek (usb) tekrarlamak gerekir.

Top Bottom