enisberberr
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2,056
- İsim
- Enis Berber
- İlgilendiği Kategoriler
- Oyun, Ekipmanlar, PC Bileşenleri, Grafik Tasarım
Merhaba sevgili dostlarım,
Yeni bilgisayarımdaki attığım formatı arkadaşımın dediği yöntem ile yaptım.
Yaptırdığı yöntem de şudur;
-Windows yüklü olan USB Belleği kasaya takıp sisteme res atıp boot menuye girmek.
Oradan UEFI USB seçeneğini seçtikten sonra ve birkaç adıma 'next' dedikten sonra ekrana Windowsu hangi diske kurmak istediğinizi soran ekran geldikten sonra bir geri gidip Shift+10 basıp komutlarla disklerin içini temizlemek.
-Ardından windowsu SSD ye yükleyip windowsun kurulumunu beklemek.
Acaba bu yöntemde bir yanlışlık var mıdır?
Neden bunu soruyorum çünkü her format attıktan sonra ekranda eski kurduğum programın yarısının simgesinin durması. (Belkide OneDrive ile ilgilidir, bilemiyorum)
Ayrıca USB Bellekteki windows 1909.
2004 versiyonuna geçmek istediğimde ek olarak 2004 versiyonuna geçmek için tekrar yükleniyor.
Acaba direk windowsa 2004 sürümünü nasıl atabilirim?
Yeni bilgisayarımdaki attığım formatı arkadaşımın dediği yöntem ile yaptım.
Yaptırdığı yöntem de şudur;
-Windows yüklü olan USB Belleği kasaya takıp sisteme res atıp boot menuye girmek.
Oradan UEFI USB seçeneğini seçtikten sonra ve birkaç adıma 'next' dedikten sonra ekrana Windowsu hangi diske kurmak istediğinizi soran ekran geldikten sonra bir geri gidip Shift+10 basıp komutlarla disklerin içini temizlemek.
-Ardından windowsu SSD ye yükleyip windowsun kurulumunu beklemek.
Acaba bu yöntemde bir yanlışlık var mıdır?
Neden bunu soruyorum çünkü her format attıktan sonra ekranda eski kurduğum programın yarısının simgesinin durması. (Belkide OneDrive ile ilgilidir, bilemiyorum)
Ayrıca USB Bellekteki windows 1909.
2004 versiyonuna geçmek istediğimde ek olarak 2004 versiyonuna geçmek için tekrar yükleniyor.
Acaba direk windowsa 2004 sürümünü nasıl atabilirim?