BIOS yükseltmesi gerekli mi

ZaZe

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba, ben 2 hafta önce anakartıma BIOS Update yapmaya çalıştım ama hatalı Update'den PC açılıyordu ekran vs gelmiyordu servise verdim düzelttiler ama BIOS Update gerekli mi çünkü korktum biraz gene hatalı vs yaparsam diye. Sistemim:
  • MSI 5700 Gaming X Ekran kartı.
  • MSI X570A-PRO Anakart.
  • AMD 3600X İşlemci.
  • XPG 2x8 GB RAM.
  • MSI Vampiric 011C KASA.

BIOS'un güncel olması her zaman iyidir.
Bir bilene emanet et aslında kolay bir işlem.

BIOS en son sürüme yükseltip göndermediler mi?

Merhaba, ben 2 hafta önce anakartıma BIOS Update yapmaya çalıştım ama hatalı Update'den PC açılıyordu ekran vs gelmiyordu servise verdim düzelttiler ama BIOS Update gerekli mi çünkü korktum biraz gene hatalı vs yaparsam diye. Sistemim:
  • MSI 5700 Gaming X Ekran kartı.
  • MSI X570A-PRO Anakart.
  • AMD 3600X İşlemci.
  • XPG 2x8 GB RAM.
  • MSI Vampiric 011C KASA.
Servise göndermene gerek yoktu aslında anakartında bios FlashBack butonu var ordan yeni biosu pc ye yazabilirdin bios update yap tabii eğer sorun olursa çok basit bir şekilde sen düzeltebilirsin

Servise göndermene gerek yoktu aslında anakartında bios FlashBack butonu var ordan yeni biosu PC ye yazabilirdin bios update yap tabii eğer sorun olursa çok basit bir şekilde sen düzeltebilirsin
dİrek son sürümümü yoksa bulup tek tek mi

7C37vH6
bu galiba
BIOS Tarihi
2019/11/15 01:54 bu diyo o tarihte bu sürüm var
7C37vHB a Güncellemeni tavsiye ederim eğer sorun yaşarsan yaz buraya çok basit senin anakartında düzeltmesi

live updateden güncelleme mantıklı mı
Değil kesinlikle bundan önce birisi güncellemişti onda bios hata vermişti senin gibi pc açılmıyordu bios flashback ile geri yapmıştık olmuştu sen
böyle yap en sağlıklısı bu

Geri