Anakartım Msi Mag X870 tomahawk wifi önce esc sonra delete en son f2 denetim fakat giremedim ayrıca fast boot kapattım yine olmadı sonra Recep Baltaş'ın videosunda shift ile yeniden başlatma yaptım yine olmadı öneriniz var mı ne yapabilirim?
hemen deniyorum bir dakikaF11 ile boota girebilirsen boot menüsünün en altında enter bios seçeneği oluyordu onu bi dene.
msi anakartlarda bios girişi F2 ve DEL diye kalmış aklımda ama yanlış olmasın.F10'u deneyin bir de hocam. Bir de F12 Belki bunlardan biri olur.
Ah, ben tahmin ettim hocam. Yanlışım olabilir. Yüksek ihtimal aklınızda ki doğrudur. Benim aklımda da Bazı F tuşları diye kalmıştı.msi anakartlarda bios girişi F2 ve DEL diye kalmış aklımda ama yanlış olmasın.
f11 ile girdim teşekkür ederim herkese bir şey daha rica edeceyim expo bide axmp var farkları nedir acabaF11 ile boota girebilirsen boot menüsünün en altında enter bios seçeneği oluyordu onu bi dene.
f11 ile girdim teşekkür ederim herkese bir şey daha rica edeceyim expo bide axmp var farkları nedir acaba
Bilginize…Böyle yazdığına göre DDR5 sistem toplamışsın. Intel sistemlerde XMP, AMD sistemlerde EXPO diye geçiyor. (Anakart üreticileri adlarını değiştirebiliyor.)
EXPO amd de xmp intel arkadaş zaten yukarda yazmış, rica ederim.f11 ile girdim teşekkür ederim herkese bir şey daha rica edeceyim expo bide axmp var farkları nedir acaba