Bende 700 de çalışıyorBios'da 2000RPM'de çalışıyor. Normal mi? Değilse Normali kaçtır.
İmzamda yazıyor ama yinede belirtmeliydim. R5 3500X, B450M S2H, Stok Soğutucuİşlemci, anakart, soğutucu belirtmezsen hiçbir şey söyleyemeyiz.
İmza referans gösterilmez dostum, konuya ve konu başlığına özellikleri belirt bir dahakine.İmzamda yazıyor ama yinede belirtmeliydim. R5 3500X, B450M S2H, Stok Soğutucu
hocam benim kaç olmalı sizce ?İşlemci, anakart, soğutucu belirtmezsen hiçbir şey söyleyemeyiz.
Belli bir sayı veremem sana. Wraith Stealth maksimum 2500 RPM çalışıyor diye biliyorum, en üst 2500 RPM civarlarında görürsün, maksimum hızı zatenhocam benim kaç olmalı sizce ?
AMD RYZEN 3 3100 3.6GHz 18MB Önbellek 4 Çekirdek AM4 7nm İşlemci
b450m S2H, Standart stok soğutucu @crayzreign
Hangi Programı kullanabilirim. Hangi testi yapayım.İmza referans gösterilmez dostum, konuya ve konu başlığına özellikleri belirt bir dahakine.
BIOS'ta kaç RPM çalıştığını boş ver. Boştayken ve yük altındayken sıcaklığa, voltaja ve frekansa bak, bunlara bakarken CPU_FAN RPM'e bak.
AIDA64 önerebilirim. Hem fan devirleri, sıcaklık ve voltaja bakabiliyorsun, hem de dahili stres testi var.Hangi Programı kullanabilirim?
AIDA64'ün stres testini deneyebilirsin. Tek çekirdek yormak için ise Cinebench R20 kullanabilirsin.Hangi testi yapayım.
Moda göre değişir işte arkadaşta ısınmıyorsa silent moda alması gerekmez mi ?Yukarıda yazdığım şeyi sen de yap.
Varsayılan ayarlarda olduğunu düşünerek yazdım onları. Herkes BIOS'tan Performance veya Silent Mode'a çekmiyor.Moda göre değişir işte arkadaşta ısınmıyorsa silent moda alması gerekmez mi ?
Varsayılan ayarlarda olduğunu düşünerek yazdım onları. Herkes BIOS'tan Performance veya Silent Mode'a çekmiyor.
Evet VARSAYILANVarsayılan ayarlarda olduğunu düşünerek yazdım onları. Herkes BIOS'tan Performance veya Silent Mode'a çekmiyor.