H Hekimmm 80+ Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 11 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim Emir Hekim 14 Ocak 2023 #1 Merhabalar yeni aldığım m2 ssd biosta görünüyor fakat disk yönetimi veya aygıt yöneticisi gibi hiçbir yerde görünmüyor. Bios üzerinden test yaptığımda ise başarılı diyor. Bu diski nasıl kullanabilirim.
Merhabalar yeni aldığım m2 ssd biosta görünüyor fakat disk yönetimi veya aygıt yöneticisi gibi hiçbir yerde görünmüyor. Bios üzerinden test yaptığımda ise başarılı diyor. Bu diski nasıl kullanabilirim.
EspenTos 80+ Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 4 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Orçun Türkelli 3 Nisan 2023 #2 Hocam konuyu hortlatmıs oldum biraz fakat cozebildinmi acaba aynı sorun bendede var 2. m2ssd biosta gorunuyor fakat windowsta yönetim de filan yok
Hocam konuyu hortlatmıs oldum biraz fakat cozebildinmi acaba aynı sorun bendede var 2. m2ssd biosta gorunuyor fakat windowsta yönetim de filan yok
Khaleesi 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 431 Dahası Reaksiyon skoru 138 İsim Atacan Güngör 3 Nisan 2023 #3 Hocam fare tekerleği ile aşağıya kaydırdınız mı windows diskine basıp
EspenTos 80+ Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 4 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Orçun Türkelli 4 Nisan 2023 #4 Khaleesi yazmış: Hocam fare tekerleği ile aşağıya kaydırdınız mı windows diskine basıp Devamı için tıklayın... kaydırmayı bosver sayfayı tam ekran yaptım yinede yok neyse raid mode actım artık baska turlu gormuyo yoksa anakartın azizliğine ugradım sanırım
Khaleesi yazmış: Hocam fare tekerleği ile aşağıya kaydırdınız mı windows diskine basıp Devamı için tıklayın... kaydırmayı bosver sayfayı tam ekran yaptım yinede yok neyse raid mode actım artık baska turlu gormuyo yoksa anakartın azizliğine ugradım sanırım