Neler Yeni

Biostar B550MH vs MSİ B450M-A Pro MAX

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
İbrahim atık
Selamlar dostlar öncelikle anakart önermenize gerek yok çünkü hazır sistem bakıyorum ve bütceme uyan kartlar bunlar sadece hangi anakart hangi nedenden daha iyidir onu söyleseniz yeter teşekkürler!
Mesaj otomatik birleştirildi:

@crazyreign :D

Son düzenleme:

ifatxh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Fatih
İlgilendiği Kategoriler
programlama
Selamlar dostlar öncelikle anakart önermenize gerek yok sadece hangi anakart hangi nedenden daha iyidir onu söyleseniz yeter teşekkürler!
Mesaj otomatik birleştirildi:

@crazyreign :D
MSI'ın RAM max frekansı (OC ile) 4133 MHz ama RAM desteği 32 GB. Biostar'ın RAM desteği 64 GB ama max RAM frekansı (OC ile) 4000 MHz. Ben tercihi sana bırakıyorum ama MSI hem fiyat olarak hem de RAM frekansı olarak daha önde. Eğer sadece oyun oynayacaksan 64 GB RAM gereksiz zaten. 16 GB yeterli. Bana soracak olursan ben MSI derim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
İbrahim atık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
MSI'ın RAM max frekansı (OC ile) 4133 MHz ama RAM desteği 32 GB. Biostar'ın RAM desteği 64 GB ama max RAM frekansı (OC ile) 4000 MHz. Ben tercihi sana bırakıyorum ama MSI hem fiyat olarak hem de RAM frekansı olarak daha önde. Eğer sadece oyun oynayacaksan 64 GB RAM gereksiz zaten. 16 GB yeterli. Bana soracak olursan ben MSI derim.
Aynen 16GB Kullanacagım da karar vermedim.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
B550MH çok daha iyi olur tabii ki.
Sistemin linkini atar mısın?

ifatxh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Fatih
İlgilendiği Kategoriler
programlama
Seçtiğin hazır sistemlerin diğer özellikleri aynı mı? Yani sadece anakartlar mı farklı? Sistemlerin linkini atarsan iyi olur. (Tabi eğer internette ise)

Top Bottom