Neler Yeni

Biostar B650MP-E PRO ve Ryzen 5 7500F İkilisi Nasıl

Alperrium

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mehmet Alper Aksoy

egecabbar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
Ege

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,110
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Bu markayı bilmiyorum ben, fp duruyor sizce nasıl anakartları? Üzer mi, biosları falan nasıl

Alperrium

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mehmet Alper Aksoy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu markayı bilmiyorum ben, fp duruyor sizce nasıl anakartları? Üzer mi, biosları falan nasıl
Anakart Biostar markasının hocam ben kullanmadım daha önce ama anakart işinde köklüymüş diye gördüm internetten araştırdığım kadarıyla iyi gibi

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Gayet dolu bir anakart. İşlemciye zaten söz etmeye gerek yokta ram olarak ne takıcaksın ? Linke tıklayamıyorum.

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Emirhan
İyidir hocam anakart o fiyata 2 adet m2 slotu var ve diğer özellikleri de güzel ve ram olarak link gelmemiş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Üzmez hocam gayet kaliteli ve marka da köklü bir marka

Alperrium

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mehmet Alper Aksoy
Gayet dolu bir anakart. İşlemciye zaten söz etmeye gerek yokta ram olarak ne takıcaksın ? Linke tıklayamıyorum.
İyidir hocam anakart o fiyata 2 adet m2 slotu var ve diğer özellikleri de güzel ve ram olarak link gelmemiş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Üzmez hocam gayet kaliteli ve marka da köklü bir marka
ram linki neden düzgün gitmedi anlamadım
Lexar ARES RGB DDR5 RAM 32 GB Kit (16 GB x 2) 6400 MHz, DRAM 288-Pin UDIMM Masaüstü Belleği, XMP 3.0 ve AMD EXPO için Oyun Bilgisayarı Belleği tam isi böyle. DDR5, 6400mhz 16x2 32gb olmasına baktım kalanını sadece görüntüsüne bakarak bir de amazon aynı gün teslimat var diye seçtim bir yanlış olmamıştır umarım.

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Emirhan

Alperrium

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mehmet Alper Aksoy
Birine ekran kartı birine SSD takılacak şekilde 1 SSD mi takılabilir demek bu pek bilgim yok o konuda. Elimde 500gb bir SSD ve 1TB bir HDD var fotoğraf video gibi şeyleri genelde HDD'de tutuyorum projelerim de genelde bulutta duruyor diye çok takılmadım o konuya en olmadı SSD'yi 1TB'ye yükseltirim diye düşünüyorum

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,976
İsim
Emir

ikisinden birisini alın.200tl ile cl 30 tabi ki dahja iyi fakat ikiside üzmez

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
800
İsim
Ahmet
Hocam geçen hafta dedğiniz sistemi topladım gayet hoş işlemci soğutucusu olarak dark freezer x123 kullandım. Ramlari de patriot viper venom cl30 6000mhz ramini aldım.Bir tek işlemcim bence biraz sıcak çalışıyor. Onunda sabırım sebebi macunu az sürdüğüm için. 1gr macunu hem ekran kartına hem işlemciye yedtirmeye çalıştım işlemciye az kullanmış olailirim :kekw:
Ekran görüntüsü 2024-11-26 124933.png

Top Bottom