Cerkutay
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Uzman çavuş ve boksör adamın mı?Sende kaburgasını kır. Hırsını al. Polise gir ya d a
Yani ne diyilir ki* Geçniş olsun.
Uzman çavuş ve boksör adamın mı?Sende kaburgasını kır. Hırsını al. Polise gir ya d a
Yani ne diyilir ki* Geçniş olsun.
Genelde öyle olur İnşallah adalet yerini bulur3 hafta geçer adli şart kontrolinde seybest
Darp raporu alsınlar, polisden bir şey çıkmaz belki ama olay mahkemeye taşınırsa farklı olur.Kanıt olmayınca ve ülkede de adalet olmayınca bir şey çıkmaz diye düşünüyorum.
O adamın dövdüğüne dair bir kanıt lazım
Niye yaramasin?Darp raporu var diye biliyorum, işe yarar mı?
Kardeşim olayda kavga olduguna dair görgü tanığı sunabılıyorsanız araştırılır zaten.Hocam olayı yanlış anladınız siz. Abim ve manav sahibi kavga etti. Manav sahibinin oğlu dövdü.
Tabii kiDarp raporu var diye biliyorum, işe yarar mı?
1 haftadır komadaydı, yeni çıktı. Göğüs kafesi ve omurgası kırık. Bana gün değil hafta değil 2 ay falan yatacak gibi duruyor.Bu arada. Mahkeme vs. hoş diyorsunuz da. Birr kişiye 30 küsür gün rapor aldırıp, 18 ay denetimli serbestlik yapılabiliyor.
Yani 30 gün üstü raporda öldürmeye teşebüs oluyor. Onun altı ve daha altından bir şey çıkmaz
Boksörleri neden gözünde büyütorsun ki? İki boks yapan boksorüm diye dolaşıyor.Uzmançavuş ve boksör adamın mı?
Kaç gün rapor aldı. O önemli1 haftadır komadaydı, yeni çıktı. Göğüs kafesi ve omurgası kırık. Bana gün değil hafta değil 2 ay falan yatacak gibi duruyor.
Hocam adamın milli olduğuna dair belgesi var.Boksörleri neden gözünde büyütorsun ki? İki boks yapan boksorüm diye dolaşıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kaç gün rapor aldı. O önemli
Onu bilmiyorum valla hocam.Kaç gün rapor aldı. O önemli