lappelduvide
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 951
sorum başlıkta arkadaşlar nzxt h6 flow kasam için egzoz fan arayışım mevcut önerilerinizi bekliyorum rgb takıntım yok kaliteli ve fiyat performans olması yeterli
sorum başlıkta arkadaşlar nzxt h6 flow kasam için egzoz fan arayışım mevcut önerilerinizi bekliyorum rgb takıntım yok kaliteli ve fiyat performans olması yeterli
bütçe ?sorum başlıkta arkadaşlar nzxt h6 flow kasam için egzoz fan arayışım mevcut önerilerinizi bekliyorum rgb takıntım yok kaliteli ve fiyat performans olması yeterli
fiyatlar beni aşar hocam eyvallah
sınır yok ama çok da uçuk bişey olsun istemiyorum maksimum 1000 TL falan diyelimbütçe ?
bütçe ?sorum başlıkta arkadaşlar nzxt h6 flow kasam için egzoz fan arayışım mevcut önerilerinizi bekliyorum rgb takıntım yok kaliteli ve fiyat performans olması yeterli
corsair için bu fanlar baya kaliteli https://www.sahibinden.com/ilan/iki...sair-icue-link-qx120-rgb-fan-1132133284/detay sıfır varsa sıfırda alınabilirfiyatlar beni aşar hocam eyvallah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sınır yok ama çok da uçuk bişey olsun istemiyorum maksimum 1000 TL falan diyelim
Çok güzel bir Arctic'in MAX versiyonu fan. PWM destekli maximum 3000 RPM'e kadar çıkabiliyor. RGB desteği yok ama sağlam fandır. Öneririm.sorum başlıkta arkadaşlar nzxt h6 flow kasam için egzoz fan arayışım mevcut önerilerinizi bekliyorum rgb takıntım yok kaliteli ve fiyat performans olması yeterli
hocam egzoz fanı reverse olmamalı diye biliyorum görüntü için yanlışım varsa düzeltinLian Li Uni Fan TL Reverse White 120mm Fan
G99-12RTL1W-00 - Lian Li Uni Fan TL Reverse White 120mm Fanpckolik.com.tr
Normalide aynı fiyatta onuda koyuyorum.hocam egzoz fanı reverse olmamalı diye biliyorum görüntü için yanlışım varsa düzeltin
bunun siyahı yok mu hocam göremedim pckolikte varsa paylaşır mısın sana zahmetNormalide aynı fiyatta onuda koyuyorum.
Lian Li Uni Fan TL White 120mm Beyaz RGB Fan
G99-12TL1W-00 - Lian Li Uni Fan TL White 120mm Beyaz RGB Fanpckolik.com.tr
Siyah TL pek yok piyasada genelde 3 lü ve LCD modelleri var ama bunada bakabilirsin buda siyah SL modeli performans aynı sadece görünüş farklıdır.bunun siyahı yok mu hocam göremedim pckolikte varsa paylaşır mısın sana zahmet
etkili mi