Neler Yeni

Bir Afgan 17 Yaşındaki Kızı Taciz Etti ve Kafasını Taşla Ezdi

Beren

80+ Gold

Hudut namustur lafı da çöp oldu gitti...

Bu arada sınırlarımızdan her gün binlerce Afganlı geliyor, bunların içinde nice terörist var. Bunların yarın bir gün özerklik isteme tehlikesi de var. Bu mültecilerin hepsini potansiyel oy kullanıcısı gören herkesin de allah bin belasını versin

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem

Bu arada sınırlarımızdan her gün binlerce Afganlı geliyor, bunların içinde nice terörist var. Bunların yarın bir gün özerklik isteme tehlikesi de var. Bu mültecilerin hepsini potansiyel oy kullanıcısı gören herkesin de allah bin belasını versin
Az kaldı az...

Arcturus

80+ Bronze

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
2 yıl sonra alcaklar alacaklarını

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,991
İsim
Cdd Baran
İlgilendiği Kategoriler
Politik a Politik

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,700
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Yıllardır Kürtler hiçbir şey alamadı, bunlar da yaprağımın başını alır.
Katılıyorum,xamanında Batum'da Doğu Trakya'da Orta Doğu'da yapılmayan referandum yapılamaz. Tek korku Kilis gibi doğu vilayetlerinde azınlık durumuna düşmemiz. Ne kadar doğru bilemem ama Kilis'in %60'ı Suriyeli imiş. Eğer referandum yapılırsa kesin elden gider. Devlet bu işe el atmalı.

Akın Taşkan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Katılıyorum,xamanında Batum'da Doğu Trakya'da Orta Doğu'da yapılmayan referandum yapılamaz. Tek korku Kilis gibi doğu vilayetlerinde azınlık durumuna düşmemiz. Ne kadar doğru bilemem ama Kilis'in %60'ı Suriyeli imiş. Eğer referandum yapılırsa kesin elden gider. Devlet bu işe el atmalı.
İstedikleri kadar çoğunluk olsunlar asker girdiğinde ne yapabilirler ki korkaklar?

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,700
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
İstedikleri kadar çoğunluk olsunlar asker girdiğinde ne yapabilirler ki korkaklar?
Hocam öyle demey,n. Yanlış hatırlamıyorsam yine Kilis'te bir askeri depoya saldırmışlar. Ve yüklü sayıda silah, cephane çalmışlar. Askerler bazı yasalardan dolayı halka silah tutamıyor.

Akın Taşkan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam öyle demey,n. Yanlış hatırlamıyorsam yine Kilis'te bir askeri depoya saldırmışlar. Ve yüklü sayıda silah, cephane çalmışlar. Askerler bazı yasalardan dolayı halka silah tutamıyor.
Bunlar halk değil, mülteci. Olmaz ya hadi oldu diyelim, oradaki Türkler bile destek verse mültecilere, devlet her türlü bastırır.
Bu mülteciler boyundan büyük işlere kalkışırlarsa gereken yapılır.
Bu savaştan kaçanlar neye güveniyorlar da bize kafa tutacaklar?

Flamesa

80+ Silver
Bu daha birtanesi, yüzlercesi ülkeye kaçak yollardan giriyor. Her geçen gün daha fazla başımıza bela olacak bunlar.

stizzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
stizzy
Din kardeşimiz onlar bizim onlara bir şey diyemezsiniz

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sabah dükkana bir girdim tüm polisler kapıya yığılmış ne kadar afgan pakistanlı varsa topluyup götürüyolardı
Demek bundanmış

Top Bottom