Neler Yeni

Bir Anda Fazla Kilo Vermek

Reindi

80+ Silver
4-5 ay önce 2 ay spora gittim 2 kilo bile verememiştim 82 kiloydum sporu bıraktım işle falan ağır geliyordu zaten ondan sonra ehliyete yazıldım yazılı sınavdan sonra ilk direksiyon sınavından kaldım 2. ye girene kadar 1 ay aşırı stresten düzgün uyuyamadım bile şu an ehliyetimi aldım 2. de stres vesaire yok ama eskisi gibi yemek yiyemiyorum içemiyorum eskiden olsa 3-4 tabak yemek yiyen ben 1 tabakla doyuyorum midem mi küçüldü? Bilmiyorum şu an 71 kiloyum 3-5 ayda 10 kilodan fazla vermek normal mi? Diet vesaire de yapmadım yine de bir hastaneye gideceğim eğitim araştırma ya randevu aldım ne olmuş olabilir? Daha önce yaşayan var mı böyle bir şey? Acaba şey mi oldu sporda 2 ay ödemleri yaktım ehliyet stresiyle düzgün yemekte yiyemedim bir anda gidiverdi kilolar bu da olmuş olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,950
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
az yediyseniz vermeniz normal ama iştahınızın neden kapandığı ile alakalı bir doktora danışının.

com2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Ozan Yılmaz
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,950
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,380
İsim
Kadir
3-5 ayda 11 kilo vermende sorun yok çok zayıf değilsin çünkü yok ama mutlaka bir diyetisyene görün bence aşırı stresten iştahın kesilmiş gibi, ben de de tam tersi olmuştu biraz dengeledim ama halen ara ara etki ediyor.

Reindi

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3-5 ayda 11 kilo vermende sorun yok çok zayıf değilsin çünkü yok ama mutlaka bir diyetisyene görün bence aşırı stresten iştahın kesilmiş gibi, ben de de tam tersi olmuştu biraz dengeledim ama halen ara ara etki ediyor.
diyetisyen değil iç hastalıklarına gidicem mahneyle bi kan tahlili falan yaptırırım ne diyecek doktor bakalım buraya yazdıklarımı aynısını anlatırım

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,380
İsim
Kadir
diyetisyen değil iç hastalıklarına gidicem mahneyle bi kan tahlili falan yaptırırım ne diyecek doktor bakalım buraya yazdıklarımı aynısını anlatırım
Diyetisyende aynı tahlilleri yaptıracak ama hastalıktan şüpheleniyorsan iç hastalıkları da mantıklı

Reindi

80+ Silver
Diyetisyende aynı tahlilleri yaptıracak ama hastalıktan şüpheleniyorsan iç hastalıkları da mantıklı
bundan önce kanımda iltihap çıktı 3 kutu antibiyotik bitirdim ondan sonra grip oldum büyük bir hastaneye gitmenin zamanı geldi de geçiyor bile

Bünyamina

80+ Platinum
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
3 4 ayda 10 kilo normal değil. Doktora görünün bence
Ben bir buçuk ayda 6 kilo verdim. Kendi kafama göre mantıklı bir biçimde diyetten biraz farklı kalori ve protein bazlı beslendim. Bu arkadaşın verdiği kilo ve yediği besine göre az bile kalabilir yani.

Reindi

80+ Silver
Ben bir buçuk ayda 6 kilo verdim. Kendi kafama göre mantıklı bir biçimde diyetten biraz farklı kalori ve protein bazlı beslendim. Bu arkadaşın verdiği kilo ve yediği besine göre az bile kalabilir yani.
ehliyeti biraz kafaya takıyordum yazılısını olsun direksiyonunu olsun aldım ehliyeti üstümden stres kalktı ama hala kilo veriyorum? anlamadım

Top Bottom