Bir Anda Yok Olan Oyun..

goygoy.x

80+
Reaksiyon skoru
69
Yıllar yıllar önce daha çok küçükken hayvansal derecede oynadığım bir oyun vardı; Dawn of Titans.
Birsürü titan, her titanın altında ufak bir ordu, şehir geliştirme vs. bir ton özelliği vardı. RTS türü hayranı olduğum için sevmiştim savaş mekaniklerini.
Sonra bir anda yok olup gitti. Bende unutmuştum. 1 sene önce falan aklıma geldi her yerde aradım kaldırıldığını görmüştüm daha fazla da zorlamadım.
Ama bugün rastgele bir şekilde play store'da denk geldim. Nasıl oldu anlamadım ama hiç düşünmeden direkt indirdim.
Bir hevesle oyunu açtım, play games hesabımı bağladım, gerekli izinleri de verdim ama yükleme ekranından ileriye gidemedim... kaldı böylece.
Oyunu bilen, nereden indirebileceğim hakkında fikri olan var mıdır? Gerçekten çok heves ettim.
1747420403285.webp

Edit : Silip yükleyeyim dedim, şimdi oyun tekrar kayboldu.

Son düzenleme:
Bide evolve diye bir oyun vardı oyun baya iyiydi bende bilgisayar yoktu o zamanlar oynayamadım sadece izledim 2side çıkmıştı galiba sonra yok oldu oyun

Bide evolve diye bir oyun vardı oyun baya iyiydi bende bilgisayar yoktu o zamanlar oynayamadım sadece izledim 2side çıkmıştı galiba sonra yok oldu oyun
Onu bilmiyorum o dönemden tek hatırladığım oyun dawn of sadece başka hatırlamıyorum kaybolup giden

Geri