Korkusu ile yüzleşmesi gerekir .. geceden bırakın asansör de sabaha alırsınız.Asansör korkusu olan insanlar korkusunu nasıl yenebilir?
Oldu ki asansördeyiz ve halatlar koptu düşmeye başladık,kurtulma ihtimalimiz var mı ? Veya nasıl kurtulabiliriz ?Merhabalar. Yakın zamanda bir video hazırlayacağım ve videoda asansörler hakkında en çok sorulan soruları çözüme kavuşturacağım. Aynı zamanda videoya bir asansör ustasıyla röportaj yapıp ekleyeceğim. Bir asansör ustasına en çok ne sormak isterdiniz?
Kendi içinde halletmen ya da bir psikiyatrist'e sorman gereken fobini gelip de asansörcü'ye mi soruyorsun ?Asansör korkusu olan insanlar korkusunu nasıl yenebilir?
Benim korkum yok genel olarak sordum. Evet biraz saçma oldu.Kendi içinde halletmen ya da bir psikiyatrist'e sorman gereken fobini gelip de asansörcü'ye mi soruyorsun ?
Oldu olacak psikiyatrist'e de asansör arızalandığın da nasıl tamir ederimi sor bari.
Adam size teknik sorulardan bahsediyor.
Azıcık düşünün anlayın ve öyle sorun
Hocam ben bu konuda bayağı bi kişiyi korkusundan yendim ama haklısınız. Ben anca teknik şeylerden bahsederim, o da korkuyu bir nebze azaltabilir.Kendi içinde halletmen ya da bir psikiyatrist'e sorman gereken fobini gelip de asansörcü'ye mi soruyorsun ?
Oldu olacak psikiyatrist'e de asansör arızalandığın da nasıl tamir ederimi sor bari.
Adam size teknik sorulardan bahsediyor.
Azıcık düşünün anlayın ve öyle sorun
Bunu ben de merak ettim, yürüyen merdiven yapmıyoruz ama soracağım.ben bir balatacı olarak yürüyen merdivenlerin neden fren balatalarına ihtiyaç duyduklarını merak ediyorum
0 hocam, halatlar kopmaz.Asansör lerin halatı kopma ihtimali %kaç
Tamam , o zaman asansöre bindirmeyi başardığın da ve orada geçireceği kriz de de seni arar.Hocam ben bu konuda bayağı bi kişiyi korkusundan yendim ama haklısınız. Ben anca teknik şeylerden bahsederim, o da korkuyu bir nebze azaltabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunu ben de merak ettim, yürüyen merdiven yapmıyoruz ama soracağım.
0 hocam, halatlar kopmaz.
calışıyor ama hatta bağlıysa bizim sitede gücenlik kulübesindeki telefona bağlı mesela bir önceki oturduğumuz sitede zemin kattaki telefona bağlıydıAsansörun içinde telefon tuşu var bu gerçekten calisiyormu ?
Asansörl ayık olduğu için hareket eder.Alıntıyı görüntüle
Bu canavarı asansöre koysak asansör hareket eder mi ? Evet önceki konuda da sormuştum
Asansörün adı Steve Rogers mı yoksaAsansörl ayık olduğu için hareket eder.
Tony Stark asansörün adı [GİZLİ BİLGİ]Asansörün adı Steve Rogers mı yoksa