Bir atlete 120₺ verilir mi?

Al kanka. Sıkı bir Cyberpunk'çıyım zaten. Set tamamlıyorum diyelim. Spora gidicem. Giyicek atlet yok valla.
Ceketi satılıyor mu TR de

Hoş duruyor reis. Spor dışı bunu sahilde bile giyersin :D Bence alınabilir.
SAMURAİ efsanee bee alınır bence bu paraya reyis. Johnny Silverhand rip.
Fiyat tuzlu gelmişti. Sağolun, alıcam. 4 tişört var zaten. 1 tane de atlet olsun spor için. Alan var mı daha önce tishodan bir şey? Kaliteli midir?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ceketi satılıyor mu TR de
Keşke satılsa.

Beyler bir atlete 120₺ verilir mi sizce? Atlet baya hoşuma gitti ama parasına değer mi bilmiyorum. Sizce verilir mi?
verilmez paranı har vurup harman savuran biri isen zaten sormazdın bencede knk 120 tl yani bir atlet için bence değmez bu zamanda kolay kazanılan bir para değil. yani 6 dolara geliyor :( ama türkiye şartlarında verilmez. ama benmde hoşuma gitti baya 60 tl fln olsa verirdim direk.

Şahsen baskılı bir atlete 120 TL vermem nakış işlemeli olsaydı keşke

verilmez paranı har vurup harman savuran biri isen zaten sormazdın bencede knk 120 TL yani bir atlet için bence değmez bu zamanda kolay kazanılan bir para değil. yani 6 dolara geliyor :( ama türkiye şartlarında verilmez. ama benmde hoşuma gitti baya 60 TL fln olsa verirdim direk.
Açıkçası güzel duruyor ya. Vericem galiba. 3 saatlik ücrete tekabül ediyor zaten.

Al kanka. Sıkı bir Cyberpunk'çıyım zaten. Set tamamlıyorum diyelim. Spora gidicem. Giyicek atlet yok valla.
Atlet hoş duruyor durumun karşılayacak düzeyde ise verilir daha uygunu da bulunur belki araştırdın mı kardeşim 😊

Açıkçası güzel duruyor ya. Vericem galiba. 3 saatlik ücrete tekabül ediyor zaten.
:) 3 saatlik mi knk nerde 3 saati 120 tl merak ettim yani o zaman 9 saatte 120*3 den 360 sonra bunu bir hafta 360*5= 1800 ve 1800*4 te 7200 yapar tabii istersen al yani paran vardır sonuçta

İç çamaşır olan atlet sanıp oha o kadar da değil yazacaktım ama o linktekine verilir aga.

Geri