Bir bedensel engelli evden nasıl bir iş yapabilir

çok teşekkür ederim ince düşünceniz için heryerde hesabım var ama artık hayata karşı ümidimi kaybetmek üzereyim 20 yaşında ailenden para almak çok koyuyor
Reis emin ol sırf bomboş üniversite bölümü kazanmak için 2-3 yıl mezuna kalıp üstüne ailesine dershane parası ödeten kişiler var. Sen en azından bir çaba içerisindesin seni takdir ediyorum 🔥👍

tek bir denemeyle olmaz hocam yazın başında oyun içeriği temelli hesap açtım baktım tutmuyor hem de uğraştırıyor şuan müzik sayfam var bu ağustosun 27 sinde başladım 3.5 ay olmuş şuam 60.5k takipçisi var yılbaşına 70/75k takipçi ile girmeyi düşünüyorum .
Siteler hakkında çok bir bilgim yok, fakat konuya merak saldığım dönemlerde Fiverr'dan açmayı düşünüyordum.
önerilerinizi deniyeceğim çok teşekkürler

Reis emin ol sırf bomboş üniversite bölümü kazanmak için 2-3 yıl mezuna kalıp üstüne ailesine dershane parası ödeten kişiler var. Sen en azından bir çaba içerisindesin seni takdir ediyorum 🔥👍
teşekkür ederim güzel yorumun için açık konuşayım bazı bölümler hariç üniverste okuyarak bir yere gelineceğini düşünmediğim için okumadım

tek bir denemeyle olmaz hocam yazın başında oyun içeriği temelli hesap açtım baktım tutmuyor hem de uğraştırıyor şuan müzik sayfam var bu ağustosun 27 sinde başladım 3.5 ay olmuş şuam 60.5k takipçisi var yılbaşına 70/75k takipçi ile girmeyi düşünüyorum .
insta versene sayfanın

Geri