Bir evde 2 internet sağlayıcısı

Reaksiyon skoru
69
biri milleni com değri superonline olacak şuan evde ki taahadütlü superonline ailem onu salonda kullanacak yani salondaki dsl girişini kullancaklar bende milleni ccomun sağlayıcısını kendi dsl girişimde kullanıcam bir evde 2 internet sağlayıcısı kullanabilir miyim

biri milleni com değri superonline olacak şuan evde ki taahadütlü superonline ailem onu salonda kullanacak yani salondaki dsl girişini kullancaklar bende milleni ccomun sağlayıcısını kendi dsl girişimde kullanıcam bir evde 2 internet sağlayıcısı kullanabilir miyim
1 ev için 1 port oluyor diye biliyorum

Bizim evde 2 farklı sağlayıcı var çalışıyor

1 eve 1 internet sağlayıcısı oluyor tek yapabileceğin internet güçlendirici almak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@alpolojix sende bir el at

1 eve 1 internet sağlayıcısı oluyor tek yapabileceğin internet güçlendirici almak

@alpolojix sende bir el at
evde dsl kablosunu takabileceğim 2 tane yer var port derken ondan mı bahsediyorsunuz çok anlamıyorum da

Bizim evde hem salonda hem yatak odasında port var sanırım.
o port değil. telefon prizi.
port başka olay. internetin aşağıdan sana dağıtıldığı yerde oluyor.

evde dsl kablosunu takabileceğim 2 tane yer var port derken ondan mı bahsediyorsunuz çok anlamıyorum da
onlar port de-ğil.
onlar normal telefon prizi. port dediğimiz binanın aşağısında internetin dağıtıldığı veya sokakta internetin dağıtıldığı yerde olan bir şey.
sana ayrılmış alan yani. evde 2-3 tane telefon prizi olması 2-3 tane port var anlamına gelmiyor. binanın kutusundan bile sana gelen kablo 1 tane.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,176,824
Üyeler
186,796
Son üye
KILLINGMYLOVE
Geri