Neler Yeni

Bir Gün Olacak Sadece Sabır Lazım

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
azizim merak ettim beylik beylik laflar ediyon nedir yol haritan necisin neyi nasıl çözeceksin siyasetçilere güvenerek çözüm arıyorsan bi türkiye tarihi oku neden bu haldeyiz bi bak derim
Bunun neresi beylik laf? Peki tarihten örnek verelim. Demokrat Parti'nin kurulmasıyla beraber halka inmek diye bir kavram türedi. CHP de halka inmek için bir takım hamleler yaptı. Önce köy enstitüleri kapatıldı, daha sonra ağalık düzenini oturacak gevşekliği sağladı. Tabii bunlar yeterli olmadı. Ardından DP, Atatürk devrimlerini halka mâl olmuş olmamış diye ayırdı. Sadece dinci bir politikayla gemiyi yürüttü. En başında ülkedeki cehalete arka çıkacak siyasi bir parti kurulmasaydı bunlar yaşanmayacaktı. Eğitimsiz kitlenin seviyesine inemeye mecbur bırakılmak günümüzde de yaşanıyor. Sadece sorun siyasi mi şimdi?

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
543
İsim
Alperen Yılmaz
En zor konuşma cahilin olduğu konuşmadır

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
En zor konuşma cahilin olduğu konuşmadır
Tarım ve hayvancılığın içinden geçtiler hâlâ %52 oy aldı herifler. Üstelik bunu yaparken dinci ve hamasi söylemlerden ileri gitmediler. Şimdi bu adam neden millet için bir şey yapsın? Çok mu sıkıştı? Hemen iki tane doğalgaz bulduk haberi, sözde yerli bir şey, neyin ne kadar ihraç edildiğine dair bir yazı. Bitti!. Burada sorun politik mi?

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
543
İsim
Alperen Yılmaz
Tarım ve hayvancılığın içinden geçtiler hâlâ %52 oy aldı herifler. Üstelik bunu yaparken dinci ve hamasi söylemlerden ileri gitmediler. Şimdi bu adam neden millet için bir şey yapsın? Çok mu sıkıştı? Hemen iki tane doğalgaz bulduk haberi, sözde yerli bir şey, neyin ne kadar ihraç edildiğine dair bir yazı. Bitti!. Burada sorun politik mi?
Kimseye bir laf etmediğimi belirtmek isterim

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
866
İsim
Musa Topçu
Halk pasif kaldığı sürece bir şey olmaz iktidarı geç muhalefetin bile halkı takmadığı yerde birşeyin değişmesi imkansız

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
543
İsim
Alperen Yılmaz
Halk pasif kaldığı sürece bir şey olmaz iktidarı geç muhalefetin bile halkı takmadığı yerde birşeyin değişmesi imkansız
malum şer**sizin istediği de milletin umudunu yitirmek ayaklanmaları artırıp k*rt milliyetçiliğini artırmak

Clayz

80+ Silver
gelecekle gidecek arasında fark yok ki abi boşa umutlanmayın al birini vur ötekini
gelecekle gıdecegın fark olmamasının sebebı suankının bu duruma getırmesı gelecek olanda artık eskıye donduremez ama en azından ucurumdan kurtarır yoksa dırek cokecegız

CupOk

80+ Bronze
gelecekle gıdecegın fark olmamasının sebebı suankının bu duruma getırmesı gelecek olanda artık eskıye donduremez ama en azından ucurumdan kurtarır yoksa dırek cokecegız
Hazır cevaplar hep aynı
1. Ben çalışıyorum param bana yetiyor elhamdülillah
2. RTE den başkası daha mı iyi hepsi aynı (hayatında akp den başka iktidar görmedi)
3. Boşverin protestoyu abi hepsi planlı boşa uğraşıyorsunuz
5 6 tane tarafsızım ayağına akp ye laf kondurmayan hesap var forumda, hep aynı cümleleri görüyorum

Ekler

• 20250218_210401.jpg
    20250218_210401.jpg
    116.5 KB · Hit: 9

Clayz

80+ Silver
Hazır cevaplar hep aynı
2. RTE den başkası daha mı iyi hepsi aynı (hayatında akp den başka iktidar görmedi)
5 6 tane tarafsızım ayağına akp ye laf kondurmayan hesap var forumda, hep aynı cümleleri görüyorum
parası yeten babasının suyundan hatta su demek az kalır ırmagından gecınıyodur aylık ısterse 1 mılyon kazansın bır ınsan evladı yınede sorgulamalı ulke neden bu kadar pahalı dıye onun dısında forumda boyle 5 6 tane hesap var cıdden utanc haldeler yazdıkları seylerı gorunce aılelerıne acıyorum cıdden asalık herıfler hala nasıl savunuyorlar :D

CupOk

80+ Bronze
parası yeten babasının suyundan hatta su demek az kalır ırmagından gecınıyodur aylık ısterse 1 mılyon kazansın bır ınsan evladı yınede sorgulamalı ulke neden bu kadar pahalı dıye onun dısında forumda boyle 5 6 tane hesap var cıdden utanc haldeler yazdıkları seylerı gorunce aılelerıne acıyorum cıdden asalık herıfler hala nasıl savunuyorlar :D
Hiçbirinin ağzından daha apoya kurucu önder diyen akp ve MHP ye laf attıklarını görmedim.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hazır cevaplar hep aynı
Daha iyisini arayana Pablo Escobar falan gerekiyor. Farklı bir kulvar onlarınki çünkü. Yani bizim gibi eli yüzü düzgün nitelikli biri beklemiyorlar.

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
543
İsim
Alperen Yılmaz
Hazır cevaplar hep aynı
Devlet s*çtı sıvasını bize yaptırıyor

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom