Neler Yeni

Bi gün şınav çekebiliyorum bir gün çekemiyorum

Maizen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Yusuf
Merhaba , anlamadığım bir şey var bir gün 22 tane nizami şınav çekebiliyorken ertesi gün bu sayı 15 oluyor ve kollar patlıyor. (Her gün çekiyorum) 1 gün dinlenmem mi lazım?

Shix2x

80+ Bronze
Evet 36 saat dinlemeniz daha iyi performans için faydali olur.

KlausM

80+ Silver
Yediğin besine de bağlı

Maizen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

KlausM

80+ Silver
Teşekkür ederim deneyeceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

İçeriklerinden anlamıyorum yiyeceklerin , ekmek yemiyorum, 1 tabak yemek yiyorum akşam birazda kuruyemiş çayla , günde 1 öğün
Yeterli bilgi ve deneyimin olmadan neden günde 1 öğün yemek tüketiyorsun?

We_need_meet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
438
İsim
...
Kaslar, dinlenince daha iyi gelişir. İyi protein alın ve dinlenme günleri ayarlayın. Haftanın her günü şınav çekmeyin.

dnzz

80+
Hergun şınav çekmek yerine bir gün boşluk bırakarak çekersen(örneğin;pazartesi çektiysen salı dinlen çarşamba şınav çek) beslenmene dikkat edersen protein ağırlıklı ve karbonhidrat alacak sekilde(fazla protein karbonhidrat alırsan zarar verir) devam edersen gün geçtikçe şınav sayın artar. Ertesi gün düşük olma sebebi kasların önceki gün hasar aliyor kendini yenileyemeden tekrar çektiğin için az çıkıyor. Kasların da yenilenme süresi var

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,003
İsim
Talha Açıkgöz
3-5ay önce bende evde şınav çekiyordum göğüs kaslarım felan baya çıktı ama çok çok kötü duruyordu. Kilolu bir insan değilim ama sıktığımda taş gibi serbestken ise yumuşacık göğüslerin yanında göbek çok çok sırıtıyordu o yüzden sadece şınav çekmemeni öneririm daha çok karın çalışmalısın

Top Bottom