Shix2x
80+ Bronze
Akpli troll olduğun belli kardeşim. İnşallah İmamoğlu çıkacak, Allah'ın izniyle Almanya gibi olacağız iki bilemedin üç seneye.Bu kadar sorunu nasıl bı anda çözmeyi düşünüyorsun?
Akpli troll olduğun belli kardeşim. İnşallah İmamoğlu çıkacak, Allah'ın izniyle Almanya gibi olacağız iki bilemedin üç seneye.Bu kadar sorunu nasıl bı anda çözmeyi düşünüyorsun?
Ulan muhalifler akp li diyor akp li ler CHP li diyor neyim bende anlamadımAkpli troll olduğun belli kardeşim. İnşallah İmamoğlu çıkacak, Allah'ın izniyle Almanya gibi olacağız iki bilemedin üç seneye.
Daha kendini tanımıyorsan ne burda konuşuyorsun *kp liUlan muhalifler akp li diyor akp li ler CHP li diyor neyim bende anlamadım
Sen daha okuduğunu anlayamıyorsun ben size göre neyim ben diye sormusum yani dalga geçmisim burada böyle bir anlam var.Ben kendimin gayette iyi tanıyorum sen daha seninle dalga geçildiğini anlayamıyorsun nasıl bir zihniyetin var harbiden acınası haldesin ulan sokakta seni görsem iki tokat vurur cebine para koyup gönderirim gerçekten bu ülkeye ve kendine hiçbir faydan yok ve olmayacağına o kadar eminimkiDaha kendini tanımıyorsan ne burda konuşuyorsun *kp li
Ben bunların taklidini yaptim da harbi iki tokat vurulacak cinsteler.Sen daha okuduğunu anlayamıyorsun ben size göre neyim ben diye sormusum yani dalga geçmisim burada böyle bir anlam var.Ben kendimin gayette iyi tanıyorum sen daha seninle dalga geçildiğini anlayamıyorsun nasıl bir zihniyetin var harbiden acınası haldesin ulan sokakta seni görsem iki tokat vurur cebine para koyup gönderirim gerçekten bu ülkeye ve kendine hiçbir faydan yok ve olmayacağına o kadar eminimki