Neler Yeni

Bir güne iki konu çalışılabilirmi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kadir
Merhaba arkadaşlar. YKS gireceğim, 90 gün kaldı sınava TYT matematik başladım sizce bir günde 2 konu çalışabilir mi? Örneğin gündüz tek ve çift sayılarına çalışmak, aksam olunca da pozitif ve negatif sayılar konularına çalışmak. Yani amacım TYT matematik en kısa sürede bitirip AYT matematiğe geçmek. Bu arada matematikte sıfırım, bıyıklı matematik 10 günde temel atma kampını bitirdikten sonra böyle yapmak istiyorum. Az kaldı bitmesine sizce böyle mantıklı mı?

Kinkof11

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
EMRE KAYA
tyt mat daha çok mantık ezberle gidersen patlarsın soru çöze çöze pekiştirmen gerekir 90 günde hem tyt hem ayt bir tık yorar

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kadir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tyt mat daha çok mantık ezberle gidersen patlarsın soru çöze çöze pekiştirmen gerekir 90 günde hem tyt hem ayt bir tık yorar
Kanka nasıl bir yol izlemeyelim lütfen yardımcı olurmusun düşünmekten yoruldum

Nicodoz

80+
Yapamazsın bro hepsi kağıt üstünde kalır.Öyle 3-5 video tek çift izledim 1 günde konu bitti diye bi olay yok matematikte.Matematik dediğin uçsuz bucaksız sınırsız.Hatta bana göre tek çift asal sayılar dediğin konular öyle uçsuz bucaksız ki köklü sayılardan üslü sayılardan bile zor soru gelebilir.

Nicodoz

80+
Durmadan tekrar yapman lazım her konudan aşırı fazla soru tipi görüp çok fazla soru çözmen gerek bunu yaptıktan 2 ay sonra bunu tekrarlaman gerek ki unutmayasın falan filan

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kadir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
vallahi ben 2019 2020 de dershaneye gitmiştim öyle oturtmuştum sadece tyt çalışıp 2 yıllıkta okuyabilirsin teknisyen çok arkadaşım var 2 yıllık okumakda gayet iyi
2 yıllık okumak mantıklımı peki

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
880
İsim
Fettah Özalp
İlgilendiği Kategoriler
Video oyunları ve Monitörler
cuma günü matematik sınavım var 10. sınıf çalışmadım ve yumurta kapı ağzına geldi 2 günde çalışıp 10 bile alınmaz bu çaresizliğin içinde tek yapabileceğim şey çöküp ağlamak

Elefterios

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
716
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey
cuma günü matematik sınavım var 10. sınıf çalışmadım ve yumurta kapı ağzına geldi 2 günde çalışıp 10 bile alınmaz bu çaresizliğin içinde tek yapabileceğim şey çöküp ağlamak
tek günde 1dönem konusu bitirip 60 70 aldıgımı hatırlarım 2gün baya uzun bir süre
Mesaj otomatik birleştirildi:

bahsettiğin konular basit mantığını oturtup bi günde rahatça bitirilir

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
880
İsim
Fettah Özalp
İlgilendiği Kategoriler
Video oyunları ve Monitörler
tek günde 1dönem konusu bitirip 60 70 aldıgımı hatırlarım 2gün baya uzun bir süre
1 ay çalışsam matematikten 40 alamam, hayatım boyunca hep kala kala geldim hala kala kala geleceğim. doğustan sözelciyim ya matematik zekam yok ayağına yatmayacağım, ya diğer insanlardan geride bir zeka seviyesine sahibim yada sınavlar zor, 90 100 alanlar olduğuna göre benim zeka seviyem geride.

Top Bottom