bu sıvı sogutmayi araştırıp mı aldınızDostlar ısınma sorunumla ilgili olarak hem kasa hem de soğutucuyu değiştirerek sistem konusunu kapatacağım umarım. Bir hayırlı olsun alırım, çok başınızı ağrıttım umarım bu değişimle sorunum çözülür.
Alıntıyı görüntüle
yani hayırlı olsun beğendiyseniz ne güzel daha iyi seçenekler vardı ama siz bilirsinizDostlar ısınma sorunumla ilgili olarak hem kasa hem de soğutucuyu değiştirerek sistem konusunu kapatacağım umarım. Bir hayırlı olsun alırım, çok başınızı ağrıttım umarım bu değişimle sorunum çözülür.
Alıntıyı görüntüle
Çok Pahalı Geldi Daha Düşük Fiyat Altarnatifler Yok MuyduDostlar ısınma sorunumla ilgili olarak hem kasa hem de soğutucuyu değiştirerek sistem konusunu kapatacağım umarım. Bir hayırlı olsun alırım, çok başınızı ağrıttım umarım bu değişimle sorunum çözülür.
Alıntıyı görüntüle
Yok hocam, en iyi fiyat bu.
anladım oğlum sen kasa ile soğutucu aldın indirimler gelmeye başladım adam aksa atmış birdeKanka bu modeli bilmiyorum, ben bu modeli çok araştırdım ve MEG serisi ürün olduğu için gönül rahatlığıyla tercih ettim.
Hayırlı olsun hocamDostlar ısınma sorunumla ilgili olarak hem kasa hem de soğutucuyu değiştirerek sistem konusunu kapatacağım umarım. Bir hayırlı olsun alırım, çok başınızı ağrıttım umarım bu değişimle sorunum çözülür.
Alıntıyı görüntüle
Hayırlı olsun test sonuçlarını merakla bekliyorum ♥Dostlar ısınma sorunumla ilgili olarak hem kasa hem de soğutucuyu değiştirerek sistem konusunu kapatacağım umarım. Bir hayırlı olsun alırım, çok başınızı ağrıttım umarım bu değişimle sorunum çözülür.
Alıntıyı görüntüle