Neler Yeni

Bir insan neden Türkçe Pop dinler?

utku26

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Utku Başer
Bir insan neden gerçeklikten uzak, 20 kelimelik aşk şarkıları dinler ki?
Bu benim şahsi düşüncemdir kavga çıkartma gibi bir amacım yok seviyeli bir şekilde tartışalım istiyorum lütfen
zevk meselesi.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Bu aralar açılan şu türü neden bir insan dinler konuları aşırı saçma geliyor. Çünkü kendimden örnek verecek olursam spotify'ımda klasik müzikten azer bülbüle Adele'nin rooling in the deep şarkısından kar yağar kar üstüne'ye kadar birçok şarkı var yani ben her türlü müzik türünü dinlerim. İnsanların neden farklı tür de dinlemeleri sizin için sorun teşkil ediyor anlamıyorum. Sorundan da değilse neden dinler çok garip yani kulağına güzel gitmiştir o yüzden. Ben yeşili severim sen sarıyı bu kadar basit bir şey neden bu kadar uzatıyorsunuz ki.

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Türkçe POP dinliyorum ancak 90'lar POP sadece. Bu sadece zevk meselesi. Siz zevk almıyorsanız dinlemezsiniz. Neden dinlendiğini niye merak ettiniz gerçekten anlamadım. Arabesk sevmiyorum mesela, ancak dinleyen nasıl dinliyor ve niye dinliyor diye merak edip sormadım. Biliyorum ki hoşuna gidiyor ve seviyor da dinliyor. Kişisel zevkler bence tartışılmaz, çünkü kişiye özgüdür.
Türk sanat müziği, Türk halk müziği, TRT müzik kanalı... Bunlar da ayrı bir keyfimdir.

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
Kulağa hoş gelme ve zevk meselesi nokta.

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Okan Gülmez
Gerçekten insanların neyi neden sevdiklerini ve neden dinlediklerini mi tartışacağız burada

Ariseks

80+ Gold
Aslında böyle şarkıya tam odaklanamadığım zaman arkada çalsın diye radyo açıyorum uzun yolda ama şarkıya odaklanacaksam rap dinlerim odaklanmicaksam ne olduğu çok önemli değil arkada çalsın yetiyor

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,955
İsim
Emin

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,955