LvdR
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 914
sen ne anlamıyorsan biz sanırım onu anlıyoruz dostumArkadaşlar bu saçma (bana göre) müzik türünden ne anlıyorsunuz?
sen ne anlamıyorsan biz sanırım onu anlıyoruz dostumArkadaşlar bu saçma (bana göre) müzik türünden ne anlıyorsunuz?
Bir insan neden başka insanların dinlediği şeyleri küçümser ki?
Bir insan neden başka insanların dinlediği şeyleri küçümser ki?
O resim yerine konuyu açan arkadaşı sansürlemeleri lazımAga biraz daha sansürle öyle at uyarı yiyecen şimdi
Ben Fero boş bi abimiz , türkçe rap kategorisine girebilecek nitelikte değil ancak şarkıları sarıyor asla açıp dinlemem duyunca eşlik ederim , ağıza takılıp da güzel olmayan şarkılar bütünüB E N F E R O N U N Z A M A N I N D A K U L L A N D I G I B U Y A Z I S T I L I M I G O S T A N C A L M A D I Y E B I L I Y O R U M
aynen öyleçok saçma bir düşünce.
ttürkçe rapleri çok iyi olan rapçiler var
Ve elanurBen Fero boş bi abimiz , türkçe rap kategorisine girebilecek nitelikte değil ancak şarkıları sarıyor asla açıp dinlemem duyunca eşlik ederim , ağıza takılıp da güzel olmayan şarkılar bütünü![]()
Adam kendi diyor zaten (şöyle anlatıyor nasıl rapçi olduğunu) ben nba maçına gitçektim uçak biletine param yetmedi arkadaşlarla öyle eğlencesine parça çıkardık tuttu devam ettimBen Fero boş bi abimiz , türkçe rap kategorisine girebilecek nitelikte değil ancak şarkıları sarıyor asla açıp dinlemem duyunca eşlik ederim , ağıza takılıp da güzel olmayan şarkılar bütünü![]()
Sen bu şarkıda saçma bir şey görebiliyor musun?Arkadaşlar bu saçma (bana göre) müzik türünden ne anlıyorsunuz?