Bir İnsan Neden Türkçe Rap Dinler ki?

B E N F E R O N U N Z A M A N I N D A K U L L A N D I G I B U Y A Z I S T I L I M I G O S T A N C A L M A D I Y E B I L I Y O R U M
Ben Fero boş bi abimiz , türkçe rap kategorisine girebilecek nitelikte değil ancak şarkıları sarıyor asla açıp dinlemem duyunca eşlik ederim , ağıza takılıp da güzel olmayan şarkılar bütünü :)

Ben Fero boş bi abimiz , türkçe rap kategorisine girebilecek nitelikte değil ancak şarkıları sarıyor asla açıp dinlemem duyunca eşlik ederim , ağıza takılıp da güzel olmayan şarkılar bütünü :)
Adam kendi diyor zaten (şöyle anlatıyor nasıl rapçi olduğunu) ben nba maçına gitçektim uçak biletine param yetmedi arkadaşlarla öyle eğlencesine parça çıkardık tuttu devam ettim

clasik müzik ama insanlara ön yargılı davranma. Bende türkçe müzik sevmiyorum ama insanlara yazmıyrum böyle

Kişiden kişiye değişir bu durum birisi rap sever birisi slow ve bu da kimseyi ilgilendirmez.
Sen böyle yazarak hata yapıyorsun

Türkçe Rap'i yeni nesil parçalara göre yargılarsak evet, tam bir çöplük. Ama eskiden hayatı, toplumu, gerçekleri anlatan, protest, eleştiri, diss, battle, melankoli gibi tarzlar barındıran parçalara göre yargılamamız lazım. Ha sana gelicek olursak. İnsanların ne dinlediğini küçümseyen, zevkini eleştiren, tarzına laf eden bir çöpsün. Sana soralım ne dinliyorsun kanka? Şöyle düşün, ben sana "metal dinliyo öğğkk iğrençç ıyy havalı olmaya çalışan çöpp" desem hoşuna gider mi?

Baba hit kasmak bu kadar kolay mı ya cidden?!

Pop'a sövmeye gidiyorum gelirsiniz birazdan :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,408
Üyeler
185,265
Son üye
furkanturan1234
Geri