Neler Yeni

Bir insanın ömrünü stres kısaltır mı?

xawentis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Emin Akay
Instagram
https://www.instagram.com/xawentis/?hl=tr
Twitter
xawentis
Bende öyle bişey yok. Sadece düşünmekten zihnim yoruluyor...
dostum en kolayı ne biliyor musun bak sana söylüyorum eyer çok düşündüğünde başına ağrı giriyorsa sakin bir yere git evden uzaklaş ne biliyim sahile git veya gez kafanı dağıt yani kendini meşgul etme beynini rahatlat ben böyle yapıyorum bende çok stresli bir insanım hatta ben sinir hastası gibi biriyim en ufak bir şeyde sinirlenen bir insanım ondan dışarı çıkıyorum hava alıyorum rahatlıyorum sende öyle yap .

Basrii

80+ Bronze
dostum en kolayı ne biliyor musun bak sana söylüyorum eyer çok düşündüğünde başına ağrı giriyorsa sakin bir yere git evden uzaklaş ne biliyim sahile git veya gez kafanı dağıt yani kendini meşgul etme beyninin rahatlat ben böyle yapıyorum bende çok stresli bir insanım hatta ben sinir hastası gibi biriyim en ufak bir şeyde sinirlenen bir insanım ondan dışarı çıkıyorum hava alıyorum rahatlıyorum sende öyle yap .
Hafta sonu çiftliğe gidicem dediğin gibi sakin ve yalnız kaldığım yerlerde daha huzurlu oluyorum. Biraz da bahçelerle ilgilenince huzur doluyor insana...

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Allah bilir :D Ama kısatlır bence

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
kısaltır ama bir süre sonra alışıyosun

Stwos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
708
İsim
Mert Gülenay
Evet çok etkisi var.

T-800

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
tayfun han
22 yaşındayım ben de senin gibi her şeyi takan biriydim. İnan bu kadar çok fazla önemsemeye değmiyor. Hayat ne bir şeyleri takacak kadar uzun değil, ne de bir şeyleri önemsemeyip salacak kadar kısa da değil. O yüzden ne istediğini iyi bilip ona yopunlaşıp elinden geleni yaptın, eyvallah ben elimden geleni yaptım oldu. Veya olmadı, olmadıysa da başka şeylere yönelmek lazım. bu yüzden her şeyi çok fazla takmamak lazım. Biraz psikoloji kitapları okuyabilirsin veya kişisel gelişim kitapları bu konularda yardımı dokunacaktır eminim. Önerimdir.

Basrii

80+ Bronze
22 yaşındayım ben de senin gibi her şeyi takan biriydim. İnan bu kadar çok fazla önemsemeye değmiyor. Hayat ne bir şeyleri takacak kadar uzun değil, ne de bir şeyleri önemsemeyip salacak kadar kısa da değil. O yüzden ne istediğini iyi bilip ona yopunlaşıp elinden geleni yaptın, eyvallah ben elimden geleni yaptım oldu. Veya olmadı, olmadıysa da başka şeylere yönelmek lazım. bu yüzden her şeyi çok fazla takmamak lazım. Biraz psikoloji kitapları okuyabilirsin veya kişisel gelişim kitapları bu konularda yardımı dokunacaktır eminim. Önerimdir.
Dediğim gibi aşırı düşünmek özellikle geceleri çok düşünüyorum hem zihnimi bazen de kalbimi yoruyor. Bazı insanların küçükken yaşadığı olaylar vardır bunlar bana çok etki ediyor.

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
abdulkadir bayram
Benim gibi herşeyi kafaya takan, karşısındaki kişinin en ufak bir hareketi gözüne çarpan bir insanın ömrü kısa olur mu?
azaltır + olarak bazı hastalıkların tetiklenmesine sebep olabilir çok stres

Gökhan61

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Gökhan Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Ömrünü bilmem de yaşama hevesini öldürüyor...

Top Bottom