sıte adı neDostlar ülkemizde hapishaneden kaçmış azılı bir Türk düşmanının Irklar hakkında bilgi verdiği bir sitesi var ve bir çok kişi bu siteden kendi köy/kasabasını sorgulayarak yanlış bilgi ediniyor,Türkiye aleyhine bir çok yalan ve iftira atan bu kişinin sitesini kapattırabilirmiyiz acaba şikayet ile. avukat vs ile uğraşacak ne gücüm nede zamanım var.
cimer varHocam site adı ve kişinin adını söylemeyeceğim maalesef dava hakkından dolayı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sadece bunu nasıl düz şekilde şikayet edebilirim onu söylerseniz çok memmun olurum btk şikayet e girdim ama sadece internet sağlayıcıları şikayet ediliyor ordan
Sevan nişanyanın nişanyan yer adları sitesisıte adı ne
Nişanyan yeradları sitenin adıCimer şikayet edebilirsin sanırım bir de merak ettim özelden gönderebilir misiniz ?
Kendisi Türkiyeli diye bir şeyin olduğunu söylüyordu bence pek uğraşmayın derimNereden biliyorsun başkasına düz veya doğru olduğunu ?
Onu kastetmek istemedim daha önce cevap verdiğiniz kişiye dedimMaalesef uğraşamayacağım hocam gerekli ne zamanım nede param var açıkcası.
Neyse pek uğraşmayalım derimha o arkadaşın derdi benle ya 1+1=2 yazsam hayır 3 der