youtube da belgeseller var burdan bir gök bilimcinin çıkacağını sanmamArkadaşlar aklıma takıldı bir kara delik güneş sistemini, hatta daha kapsamlı düşünelim Samanyolu Galaksisini yutarsa ne olur?
ölerizArkadaşlar aklıma takıldı bir kara delik güneş sistemini, hatta daha kapsamlı düşünelim Samanyolu Galaksisini yutarsa ne olur?
Kara delik saman yolunu yutmuş olur ve ölerizArkadaşlar aklıma takıldı bir kara delik güneş sistemini, hatta daha kapsamlı düşünelim Samanyolu Galaksisini yutarsa ne olur?
Var diye biliyorum belki de şuan büyük bir Karadeliğin içindeyizdirBildiğim kadarıyla Samanyolu galaksisini yutacak kadar büyük bir karadelik yok güneş sistemini yutacak olursa her şey yok olur ve karanlığa gömülür gideriz
çokFazla açıklayıcı olmamış mı?
dostum eğer bilmiyorsam karadeliğin büyüklüğünün bir önemi yok bir tenis topu büyüklüğünde olsa bile yutabiliyor sanırımBildiğim kadarıyla Samanyolu galaksisini yutacak kadar büyük bir karadelik yok güneş sistemini yutacak olursa her şey yok olur ve karanlığa gömülür gideriz
Aga galaksiden bahsediyoruz koskoca herseyin icinde oldugu kendi içinde karadelikler barındiran galaksiMesaj otomatik birleştirildi:
dostum eğer bilmiyorsam karadeliğin büyüklüğünün bir önemi yok bir tenis topu büyüklüğünde olsa bile yutabiliyor sanırım