Neler Yeni

Bir kez ve sürekli güncellememiz gereken driverlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Yusuf Bilir
Merhaba dostlar. Burada bildiğiniz bütün ''bir kez driveri indirilen'' ve ''yeni driveri geldikçe güncellenecek'' şeyleri yazabilir misiniz? Örnek vereyim: SSD için bilgisayarımıza bir uygulama indirmemiz gerekiyor mu? Bir de amd ekran kartları için amd radeon software adrenaline i indirip oradan kontrol etmek yetiyor değil mi? Bir de bios güncellemesi yapmak oyun için performans artışı sağlar mı ?

Reapt0r

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Ayberk Albayrak
Driver Booster programını indir istersen crackle , o zaten tüm driverları güncel tutuyor tek tek driver indirmekle uğraşmazsın

bruuak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Burak YILDIZ
Merhaba dostlar. Burada bildiğiniz bütün ''bir kez driveri indirilen'' ve ''yeni driveri geldikçe güncellenecek'' şeyleri yazabilir misiniz? Örnek vereyim: SSD için bilgisayarımıza bir uygulama indirmemiz gerekiyor mu? Bir de AMD ekran kartları için AMD radeon software adrenaline i indirip oradan kontrol etmek yetiyor değil mi? Bir de bios güncellemesi yapmak oyun için performans artışı sağlar mı ?
Driver Booster kullandım önermiyorum. Kendin el ile güncelle. Anakartının sitesinde olanları güncelle ve ekran kartı driverini güncel tut. Bios güncelledim şahsen çok bir fark göremedim bu sende değişir mi bilemem.

Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Yusuf Bilir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Driver Booster kullandım önermiyorum. Kendin el ile güncelle. Anakartının sitesinde olanları güncelle ve ekran kartı driverini güncel tut. Bios güncelledim şahsen çok bir fark göremedim bu sende değişir mi bilemem.
Çok teşekkürler yorumun için. Drivee booster konusunda ben de faydadan çok zarar vericeğini düşünüyorum. Peki ssd için herhangi bir şey indirmeye gerek var mı ?

bruuak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Burak YILDIZ
Çok teşekkürler yorumun için. Drivee booster konusunda ben de faydadan çok zarar vericeğini düşünüyorum. Peki SSD için herhangi bir şey indirmeye gerek var mı ?
Bir bilgim yok ancak bence yoktur. Mantıksız geliyor ama yine de internetten bakın var ise yapın. Dediğim gibi anakart siteniz de ki ve ekran kartı sitenizde ki driverler yetecektir. İsterseniz Windows Update de açık kalır yazılımsal olarak gerekli şeyleri yükler.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Driver Booster programını indir istersen crackle , o zaten tüm driverları güncel tutuyor tek tek driver indirmekle uğraşmazsın
Driver Booster eski ve yanlış sürücü yükleyebiliyor. Elle yüklemek daha güzel ve güvenli.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Driver Booster tarzı programları sakın kullanma!
Benim laptobumu bozmuştu zamanında.

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Eski ve driverları bulunmayan sistemlerde Driver Booster işe yarıyor. Onun dışında el ile güncellemek çok daha iyi. Sürekli güncellemen gereken anakartın BIOS'u var. Çok nadir güncelleme gelir BIOS'a. Ekran kartı driver'ı var sürekli güncellenen. Onun dışında anakart ses driver'ı. Kısacası her driver'ın güncellemesi gelir. Arada kontrol etmek ve güncellemek gerek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,208
Üyeler
164,268
Son üye
teksefer
Top Bottom