AMD CleanUp Utility kullandıysan restart atmak zorundasın. Yoksa 1603 hatası alırsın.@RevDeisDou
Yüklemenin ortasında veriyor hatayı. Res atıp tekrar yüklersem temiz kurulumun ne anlamı kalıcak?
Evet olucak. Kurdunuz mu driverı?Bende 5600 xt var rsr modu olacak mı bende de
En son ki driverı kurmadım kuracağım rsr modu dlss modu gibi bir şey mi ?Evet olucak. Kurdunuz mu driverı?
Evet hocam onun rakibi.En son ki driverı kurmadım kuracağım rsr modu dlss modu gibi bir şey mi ?
Ama çok yeni değil mi oyunlara o özellik gelene kadar baya süre geçer gibi.Evet hocam onun rakibi.
Tüm oyunlara geldi diye biliyorum.Ama çok yeni değil mi oyunlara o özellik gelene kadar baya süre geçer gibi.
DLSS in rakibi değil NIS in rakibi. DLSS in rakibi olabilmesi için önce onun kadar kaliteli upscaling yapabilmesi lazım bunun için de yazılımsal değil donanımsal bir teknoloji olması lazım, denk değiller yani.Evet hocam onun rakibi.
Tamamdır hocam sağolun bu bilgilendirme için yanlış biliyormuşum.DLSS in rakibi değil NIS in rakibi. DLSS in rakibi olabilmesi için önce onun kadar kaliteli upscaling yapabilmesi lazım bunun için de yazılımsal değil donanımsal bir teknoloji olması lazım, denk değiller yani.
Amd Software mı çöküyor?Amd driverlar rx590 ile valorant oyununda bende çok sorun yarattı bu sürümü deneyeceğim bakalım sorun var mı ...