Amd Adrenalin 22.3.1 Recommended (WHQL) Driver Çıktı (RX 5000 ve RX 6000 RSR Modu Geldi)

@RevDeisDou Kendisi otomatik restart atıyor zaten. Önce güvenli modu açması için yeniden başlattı, bittikten sonra işlemin bitmesi için yine evete basıp yeniden başlattım. En son kendim de manuel olarak yeniden başlattım sorun hala devam ediyordu. Bu işlemi 2 kez yaptım yine devam ediyordu. Şimdi DDU ile deniyorum sonucu yazarım.
Düzenleme: DDU ile de sonuç aynı. Her güncellemede ayrı bir sorun çıkıyor, bir daha ekran kartı alırsam kesinlikle amd tercih etmem.
 
Son düzenleme:
Bende 5600 xt var rsr modu olacak mı bende de
 
Ama çok yeni değil mi oyunlara o özellik gelene kadar baya süre geçer gibi.
Tüm oyunlara geldi diye biliyorum.
Amd 22.3.1'i kurduktan sonra Amd ayarlar/Ekran Kartları/Radeon Süper Çözünürlük onu açın.
 
DLSS in rakibi değil NIS in rakibi. DLSS in rakibi olabilmesi için önce onun kadar kaliteli upscaling yapabilmesi lazım bunun için de yazılımsal değil donanımsal bir teknoloji olması lazım, denk değiller yani.
Tamamdır hocam sağolun bu bilgilendirme için yanlış biliyormuşum.
 
Amd driverlar rx590 ile valorant oyununda bende çok sorun yarattı bu sürümü deneyeceğim bakalım sorun var mı ...
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

   

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,634
Mesajlar
10,569,374
Üyeler
186,219
Son üye
Emre.47
Geri
Top