Neler Yeni

Bir kız bana ahlaksız bir ödeme yöntemi teklif etti

Uğraşma bile boşver

Neden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O ayrıntıları ele geçirince söz
Müslümanlığı geçtim Yani yanlış anlama ama damızlık değilsen böyle teklifleri kabul etme kız bildiğin cinsellik ile satın almaya çalışmış seni mebla fark etmez bu konularda en azından ben kabul etmem

Screenshot_2024-12-25-20-59-27-682_com.twitter.android.png

önce fotoları al daha sonra trade yap ama kendini inandırman lazım.

neresini gosterecegıne gore degismekle beraber internette bulunan random seleri atmayacagi ne malum hocam

hocam bisürü onlyfans leak siteleri ve torrent siteleri var onlari kullanin ben arsivledim baya oralardan torrentten cektim

Beyler şimdi steamden bana bir istek geldi bende kabul ettim. Sonra kız bana yazdı senin tradecard larını satın almak isteyorum diye neyse pazarlık yaptık falan anlaşamadık tradecard larımın değeri ise 3 dolar falan en son kız bana dediki "benim of hesabım var eğer istersen sana foto atabilirim ve yalnız oldugunda konuşabiliriz" attığı linke girdim ve gerçektende bir hesap var sizce ne yapmalıyım sizden bı akıl istiyorum ilk kez bir kız bana böyle bir şey teklif etti.
Kabul Et Knk 3 Doları Boşver

Kız olmadığına yemin ederim ama kanıtlayamam

Kız olmadığına yemin ederim ama kanıtlayamam
Bakacaz

Kabul Et Knk 3 Doları Boşver
Dusunucem

neresini gosterecegıne gore degismekle beraber internette bulunan random seleri atmayacagi ne malum hocam

hocam bisürü onlyfans leak siteleri ve torrent siteleri var onlari kullanin ben arsivledim baya oralardan torrentten cektim
Sen arşivlediysen kızın attıkları ile seninkileri karşılaştırız

Kız olup olmadığı bile belli değil cevap bekliyorum suan

Geri