Kız ünlü aga çok tatlı arada bakmak için istiyorum hesabıİşte cesaret işte fazilet işte fedakarlık. Sevdiği kızın peşinden koşan @21ebu arkadaşımız kızı bulmak için Donanım Arşivi forumuna üye olup konu açtı. O buum boome görse yürekten kutlardı seni. Neyse ki çok şanslısın. Bu forumda kızlardan anlayan çok kral bir adam 2 dakikada bulur FBI olur kendisi @Emydn10
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aa kötü talihe bak ki banlıydı. Neyse açılınca bulur o sana.
Valla bilsem söylerdim la ama bilen çıkar illa ki.Kız ünlü aga çok tatlı arada bakmak için istiyorum hesabı
Ama birini unutmuştun, @Mert ama afkİşte cesaret işte fazilet işte fedakarlık. Sevdiği kızın peşinden koşan @21ebu arkadaşımız kızı bulmak için Donanım Arşivi forumuna üye olup konu açtı. O buum boome görse yürekten kutlardı seni. Neyse ki çok şanslısın. Bu forumda kızlardan anlayan çok kral bir adam 2 dakikada bulur FBI olur kendisi @Emydn10
kimmis o merak ettimKız yabancıydı buum mu boome mi öyle başlıyordu ismi, tatlı bir kızdı tiktokta 10milyon falandı galiba instagramda 2-3m falandı tam hatırlamıyorum ama tiktokerdi instadan takip ederdim de çıkmıştım şimdi bulmak istiyorum
Bu mükemmel anlatımı ücretsiz okumuş olamam.İşte cesaret işte fazilet işte fedakarlık. Sevdiği kızın peşinden koşan @21ebu arkadaşımız kızı bulmak için Donanım Arşivi forumuna üye olup konu açtı. O buum boome görse yürekten kutlardı seni. Neyse ki çok şanslısın. Bu forumda kızlardan anlayan çok kral bir adam 2 dakikada bulur FBI olur kendisi @Emydn10
Sadece bir like (!)Bu mükemmel anlatımı ücretsiz okumuş olamam.
Ücreti ne kadar ? (!)
Demek Datlı bi gızz istiyorsan haKız ünlü aga çok tatlı arada bakmak için istiyorum hesabı
Demek Datlı bi gızz istiyorsan ha(kesinlikle ironi'dir(Alıntıyı görüntüle