Neler Yeni

Bir kıza takıntılı kaldım.

burak0812

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Burak
Ben bir lise öğrencisiyim ve 1 yıldır bir kıza takıntılı yaşıyorum. Takıntı diyorum ama irademe sahip çıktığım için ve gururuma yediremediğimden bu olayı kıza şuana kadar çaktırmadim. Sadece kıza bir kere sosyal medyadan yazmıştım ve zaten o sohbette hemen bitmişti. Ama sizden yardım istiyorum çünkü kızı gerçekten kendime layık görüyorum. Sizce ne yapmalıyım bu takıntı beni yiyip bitiricek.(Not: Tip, fizik vs... bunlar sıkıntı değil hepsi idareli şekilde var bende)

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,837
İsim
Emre siyah
storylerine cevap ver ortak nokta bulunca muhabbet başlat ordan yürü

Fırhorse Sobutmoon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Ad
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,285
İsim
uwu
Aynısını yaşadım ona açılamadım ortaokulun başından beridir aynı sınıftayız şuan lise 2 ye geçtim büyük ihtimal yine aynı sınıfta olacağız ben açılmadım şuan o kişi var hayatında ve çok mutlu gözüküyor..

ImDhyroth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yiğit
git yaz direkt ne kasıyorsun en iyi zamanların bunlar karşında üstün ırk yok
kardeşim bu kadarhyızlı olmaya gerek yok.O zaman hoşlandığımıza direkt yazıp kız bizi tanımadan ya da biz onu tanımadan her şey bitsin.İlk olarak kızla normal bir şekilde konuş kızın kanına gir.

Kadir güzelkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
Kadir
Knk ya açıl ya unut unutamıyorum diyorsan gym git 3 ayda unutursun gym gidince gelen öz güven ile başka kıza açılın ve unuttunuz tebrikler

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,097
İsim
Zeki Müren
Ben bir lise öğrencisiyim ve 1 yıldır bir kıza takıntılı yaşıyorum. Takıntı diyorum ama irademe sahip çıktığım için ve gururuma yediremediğimden bu olayı kıza şuana kadar çaktırmadim. Sadece kıza bir kere sosyal medyadan yazmıştım ve zaten o sohbette hemen bitmişti. Ama sizden yardım istiyorum çünkü kızı gerçekten kendime layık görüyorum. Sizce ne yapmalıyım bu takıntı beni yiyip bitiricek.(Not: Tip, fizik vs... bunlar sıkıntı değil hepsi idareli şekilde var bende)
Dostum tip fizik vs varsa direkt yazmaya girme işte ne kadar sana ters de oluyorsa arkadaslariyla daha once kavga etmediysen git yakin takilmaya basla arkadaslarina biraz sosyal bir kisiligin varsa bu daha kolay olacak. Arkadaslariyla yakinlasinca kizla konusmaya basla ufak ufak iltifatlar et flortles iste cilve yap vs eger daha once sevgilin olduysa hepsinin nasil olacagini bilirsin sonra iste bire bir bulusmaya cagir kahve icmeye adini koymak istiyorsan iste acik acik konus adini koyamam diyorsan flortles yine bire birken daha rahat flortlesebilirsin zaten adini koymasan da birkac bulusma sonra kiz seni begendiyse sen yazmasan da o sana yazar. İlk adimlari sen at bulusmaya cagirinca iste ilk basta saril ayrilirken de yanqktan opup gondermek noktasina gel bence ama bunlar hep yaptikca ogrenilen seyler batirirsan cok sorun etme kiz da seni begeniyorsa umursayacagi seyler olmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
895
İsim
Talha Açıkgöz
hiç konuşmayıp uzaktan seyrederek onun seninle konuşmasını beklemeye devam edersen babayı alırsın biraz girişken olun la (agalarla halısaha dışında dışarıya çıkmıyorum) (shrek gifi)

E0q1NoX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
berkay türküm
büyük ihtimalle o kızı elde edersen şuanki kadar takıntılı olmayacaksın fakat instagramdan falan takipleşiyorsan git dinlediği grupları izlediği filmleri dizileri bul spotify hesabı varsa ordaki şarkıları paylaş instagramda notlar falan çok belli etmeden bide kızı çok çok istiyormuş gibi davranma soğukkanlı ol okulda gözüne girmeye çalış güvendiğin bir arkadaşın varsa onlada anlaş bazı konularda falan her türlü olabilecek bir iş

Starlex

80+ Silver

burak0812

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Burak
Aynısını yaşadım ona açılamadım ortaokulun başından beridir aynı sınıftayız şuan lise 2 ye geçtim büyük ihtimal yine aynı sınıfta olacağız ben açılmadım şuan o kişi var hayatında ve çok mutlu gözüküyor..
birşeyler yapmazsam benimkide o noktaya kadar gidecek gibi...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,227
Üyeler
160,657
Son üye
mustafa.grkm
Top Bottom