Agathon
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
Olmaz mıDeneyim var mı hoca
%90 başarı oranına sahip
Olmaz mıDeneyim var mı hoca
Acikca soyleyim bana bu ucunu de yazan kizlara goruldu bile atmiyorum. Kizla muhabbeti yuz yuze acarsin mesajla devam ettirirsin olay bukıza muhabbet açmak için yazıcağım
Nasılsın mı
Naber mi
selam mı
Ben şahsen düşerdim.Besigma Kuralları 30+9, "Yazan varken sevene sıra gelmez" der.
İlk önce kimsenin yazmadığından emin ol, bilgi topla en son "Adın [<İSİM>] değil mi?" de.
Neden sordun derse bu seni hiç alakadar etmez diyeceksin.
bunun gibiler yüzünden kızlar kendini bişey sanıyorKızlar tanrı olduğundan dolayı bu kelimeler ile onlar seni huzuruna kabul etmez tabii ki, "Eğer huzurunuza kabul ederseniz konuşabilirmiyiz?" gibisinden bişey yazmalısın tabii ki(!)
Kardeşim kızlar da insan biliyorsun değil mi? Sana bir insan nasılsın, naber, selam gibisinden bişey yazınca değişiğine gitmediği gibi onların da gitmez diye tahmin ediyorum. Tabi kendini bişey sanan çok fazla kız var fakat yinede kızlarla konuşcam dersen yaz gitsin
Aynen öyle böyle konular gördükçe sinirim bozuluyor yazmadan edemiyorum, sürekli karşıma böyle şeyler çıktığı için artık istem dışı kızlara karşı nefretim varbunun gibiler yüzünden kızlar kendini bişey sanıyor
Kız böyle derse "biliyorum" diyeceksin.Ben şahsen düşerdim.