D denizowsoki 80+ Katılım 19 Nisan 2025 Mesajlar 35 Dün, 20:22 #40 denizowsoki yazmış: R2 attack shark alın iyzicoyla 3300 TL Devamı için tıklayın... Kendimde Alicam bilgi veririm Mesaj otomatik birleştirildi: Dün, 20:22 https://www.beastespor.com/product-page/attack-shark-r2-magnesium-8k-hz?gclid=Cj8KCQjw2ZfABhDBARIuAHFTxGyANcgBbNuG-qxMw3JHhULnIxm2WzEkkxnyccIyBHsE2-Q_G8JXnaSSNRoCHA0QAvD_BwE&nx=177&ny=122&mb=1&nb=9
denizowsoki yazmış: R2 attack shark alın iyzicoyla 3300 TL Devamı için tıklayın... Kendimde Alicam bilgi veririm Mesaj otomatik birleştirildi: Dün, 20:22 https://www.beastespor.com/product-page/attack-shark-r2-magnesium-8k-hz?gclid=Cj8KCQjw2ZfABhDBARIuAHFTxGyANcgBbNuG-qxMw3JHhULnIxm2WzEkkxnyccIyBHsE2-Q_G8JXnaSSNRoCHA0QAvD_BwE&nx=177&ny=122&mb=1&nb=9
Mrsahuraka 80+ Katılım 15 Ekim 2024 Mesajlar 208 Dahası Reaksiyon skoru 68 İsim Sahuraka Bugün, 13:21 Konu Sahibi Konu Sahibi #41 Amazon yazmış: kullandigin kulakliktan dolayi o. Devamı için tıklayın... Endorfy usb plus kullaniyorum ~helloworld yazmış: hocam fivem nedir bilmiyorum discord ile ilgili bir sorun yaşıyorsanız belki yardımcı olabilirim. Sesim sekiyor derken sesiniz yankılanıyor mu? İki uygulamadan mikrofon açıktır Devamı için tıklayın... Evet oyundaki ses discorda geliyor
Amazon yazmış: kullandigin kulakliktan dolayi o. Devamı için tıklayın... Endorfy usb plus kullaniyorum ~helloworld yazmış: hocam fivem nedir bilmiyorum discord ile ilgili bir sorun yaşıyorsanız belki yardımcı olabilirim. Sesim sekiyor derken sesiniz yankılanıyor mu? İki uygulamadan mikrofon açıktır Devamı için tıklayın... Evet oyundaki ses discorda geliyor
H ~helloworld 80+ Bronze Katılım 10 Mayıs 2023 Mesajlar 1,600 Bugün, 15:11 #42 Mrsahuraka yazmış: Endorfy usb plus kullaniyorum Evet oyundaki ses discorda geliyor Devamı için tıklayın... oyundaki ses dc ye gidiyorsa ses çok yüksektir mikrofonun da sesi alıyordur dc ye iletiyordur yada yalıtım iyi değildir ses bariz gidiyordur
Mrsahuraka yazmış: Endorfy usb plus kullaniyorum Evet oyundaki ses discorda geliyor Devamı için tıklayın... oyundaki ses dc ye gidiyorsa ses çok yüksektir mikrofonun da sesi alıyordur dc ye iletiyordur yada yalıtım iyi değildir ses bariz gidiyordur