Neler Yeni

Bir öğrencinin gümüşe yatırım yapması mantıklı mı?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Bir öğrencinin gümüşe yatırım yapması mantıklı mı? Merak ettim.

aizey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
tunA
Son zamanlarda bende duyuyorum yükselecek diye. Yapacağınız yatırım miktarı da önemli. Kaç kilo gram düşünüyorsunuz ?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son zamanlarda bende duyuyorum yükselecek diye. Yapacağınız yatırım miktarı da önemli. Kaç kilo gram düşünüyorsunuz ?
Yok düşünmüyorum sadece merak ettim. Mantıklı bir hareket mi diye geleceğe dönük olur mu diye?

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Gümüşün asıl getirisi işleyip takı vs. olarak satmak. Ham madde olarak çok değer görmüyor diyebilirim. Yatırım olarak çok mantıklı değil bence. Babam gümüşçü.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,351
İsim
Selim
Ben de hazır konusu açılmışen bir şey sorayım. Altını elden kuyumcudan almak mı mantıklı yoksa bankadan altın hesabı açıp almak mı?

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Adem
Ben de hazır konusu açılmışen bir şey sorayım. Altını elden kuyumcudan almak mı mantıklı yoksa bankadan altın hesabı açıp almak mı?
Borç/İcra gibi bir durumun yoksa bankadan altın hesabı açmak daha mantıklı. Hem makas aralığı daha düşük hem de ileriye dönük olarak kredi skorunu olumlu yönde etkiler.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,351
İsim
Selim
Borç/İcra gibi bir durumun yoksa bankadan altın hesabı açmak daha mantıklı. Hem makas aralığı daha düşük hem de ileriye dönük olarak kredi skorunu olumlu yönde etkiler.
Tamamdır teşekkürler.

Top Bottom