Neler Yeni

Yardım Bir PC de iki Steam hesabını kullanabilirmiyim ?

Deniz....

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Deniz Tatar
İki tane Steam hesabım var ikisindede farklı oyunlar var bir süre (1 ay mesela) yan hesabı bir süre ana hesabı kullansam olurmu ?
Hesabı değiştirince PC ye yüklü oyunları kaldırmam gerekir mi ?

-TheLosT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
430
Bilmem ki neredeyim, belki de gördüğün her yerde ?
İsim
Tony Montana
İki tane Steam hesabım var ikisindede farklı oyunlar var bir süre (1 ay mesela) yan hesabı bir süre ana hesabı kullansam olurmu ?
Hayır kaldırman vesaire gerekmez. İstediğin zaman birden fazla steam hesabına kendi pcen üzerinden giriş yapıp yüklemiş olduğun oyunları oynayabilirsin. Hiçbir sorun teşkil etmez.

Batuitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Batu
kullanabilirsin sağ üstteki yerden hesap değiştir diyip hesaplar arası geçiş yapabilirsin yada aile paylaşımı vardı yan hesabnıdaki oyunları aana hesabından oynayabilirsin

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,732
İsim
misfit
Yeni gelen bir özellik mi bilmiyorum ama sol üstteki Steam yazısına tıklayıp hesaplar arası geçiş yapabilirsin.
1692567401821.png

kupır

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Mustafa SAĞDIÇ
Steam
mstfsgdc
Twitter
sagdic
Discord
mstfsgdc
Aile paylaşımı yaparak diğer hesabındaki oyunları bu hesabında oynayabilirsin, ben öyle yapıyorum. Ayrıca oynadığın oyunun istatistikleri falan da tutuluyor yine.

SnareEcho

80+ Silver
Hayır kaldırman gerekmez. Ama hep hesap değiştirmek yerine iki hesabı birbiri ile aile paylaşımı yapın daha mantıklı olur.

Top Bottom