Neler Yeni

Bir Şirket Nasıl Kurulur?

Umut0526

80+ Silver
6. sınıfım. Mesleğimi düşünüyorum karar veremedim kaç yıldır birsürü meslek var. Biraz da maaşlara göre bakıyorum, mesela F-16 kullananların maaşı baya fazlaymış ama ben gözlük takıyorum.
1623618013441.png

Maaşa baktıktan sonra da bana uygun mu diye bakıyorum falan. Herneyse asıl konuya geleyim. Bir şirket nasıl kurulur. Oyun şirketi geldi aklıma. Mesela VALORANT, LOL gibi oyunlar yaptı Rİot Games. Bunun gibi bir şirket nasıl kurulur oyun yapmak için neşer lazım

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Para lazım

xawentis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Emin Akay
Instagram
https://www.instagram.com/xawentis/?hl=tr
Twitter
xawentis
Bir şirketin kurucusu da düşününce baya fazla maaş alır diye düşündüm
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nasıl yani. Biraz açar mısınız?
Gelecekte olmak istediğin meslek mi dostum ?
eyer düşünüyorsan dostum başka şeyler düşün bunun gibi F-16 Pilotluğu filan boş işler bunlar gerçekten sıkı bir eğitim alman lazım F-16 bir Yolcu uçağı değil bu gibi hayalleri maalesef atman lazım başka şeyler düşün başka hayaller kur mesela polislik veya doktor gibi meslekler

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,793
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Dereleri görmeden paçaları sıvamamak gerek kısaca.
İlerleyen zamanında tercihlerin vb. değişebilir ,öncelikle iyi bir lise ve üniversite için uğraşmanı düşün derim.
Gene de meslek planları cepte kalsın gereğinde o zamanki düşüncelerinle düşünürsün daha sağlıklı olur.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
6. sınıfım. Mesleğimi düşünüyorum karar veremedim kaç yıldır birsürü meslek var. Biraz da maaşlara göre bakıyorum, mesela F-16 kullananların maaşı baya fazlaymış ama ben gözlük takıyorum. Alıntıyı görüntüle
Maaşa baktıktan sonra da bana uygun mu diye bakıyorum falan. Herneyse asıl konuya geleyim. Bir şirket nasıl kurulur. Oyun şirketi geldi aklıma. Mesela VALORANT, LOL gibi oyunlar yaptı Rİot Games. Bunun gibi bir şirket nasıl kurulur oyun yapmak için neşer lazım
Paraya göre meslek seçme. Önemli olan şey işini iyi yapmak burada. Doktor olup 10K altı maaş alan da var bilgisayar tamir ederek ve bunu iyi yaprak ayda 20-30K kazanan da var. Bunu çoğu sektöre yayabiliriz.

Şirket açmak basit, onu geliştirmek, büyütmek ve gelir elde etme konuları zor daha çok 😀

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,391
İsim
berk
Kojima gibi olmak gerek. Önce bir oyun şirketinde çalışıp öne çıkmak. Sonra şirketten ayrılıp kendi şirketini kurmak. Sonra eski çalışanlarda seninle çalışmaya geliyor.

Umut0526

80+ Silver
Dereleri görmeden paçaları sıvavamak gerek kısaca.
İlerleyen zamanında tercihlerin vb. değişebilir öncelikle iyi bir lise için uğraşmanı düşün derim.
Güzel sözmüş, gerçekten dalga geçmiyorum.
Paraya göre meslek seçme. Önemli olan şey işini iyi yapmak burada. Doktor olup 10K altı maaş alan da var bilgisayar tamir ederek ve bunu iyi yaprak ayda 20-30K kazanan da var.
Doğru aslında

King Of Arnor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Mirux Mirux
6. sınıfım. Mesleğimi düşünüyorum karar veremedim kaç yıldır birsürü meslek var. Biraz da maaşlara göre bakıyorum, mesela F-16 kullananların maaşı baya fazlaymış ama ben gözlük takıyorum. Alıntıyı görüntüle
Şirlet kurmak için sermaye lazım bence önce normal bir meslek edin bir birikim yap sonra belki bir gün ortak bulursun şirketi daha kolay kurarsın

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,793
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Kojima gibi olmak gerek. Önce bir oyun şirketinde çalışıp öne çıkmak. Sonra şirketten ayrılıp kendi şirketini kurmak. Sonra eski çalışanlarda seninle çalışmaya geliyor.
Keşke o adam gibi her işe uğraşkar olsaydım. Oxford da okumuş olurdum şu zaman kadar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,389
Üyeler
163,487
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom