Sorunlu klavye önermek için mi kayıt oldun foruma?Logi
LogiTech g 213 olabilir
Sorunlu klavye önermek için mi kayıt oldun foruma?Logi
LogiTech g 213 olabilir
Şart değil fakat blue switchli neler önerirsiniz? Bu arada dün sessiz istediğim için böyle diyorsunuz biliyorum, teşekkürlerRGB isterse de blue switch'li bir klavye almak zorunda kalır, red switch olarak bu fiyata en iyisi bu.
Son kez emin olmak için konu açtım. Bu klavye beni üzmez değil mi arkadaşlar? Bu fiyata daha iyisi var mıdır? Numpad olmaması biraz üzüyor ama..
Düşüncelerinize göre bugün sipariş edeceğim.
Bu fiyata daha iyisi varsa önerirseniz sevinirim
Şart değil fakat blue switchli neler önerirsiniz? Bu arada dün sessiz istediğim için böyle diyorsunuz biliyorum, teşekkürler
Bu markayı daha önce hiç görmedim ama bir araştırayım.Blue switch olarak bunu öneririm. Rica ederim.Gamenote HV-KB432L Kablolu Mekanik RGB Gaming Klavye - Game Garaj
Havit marka GameNote ürünler şimdi Gamegaraj'da ! Gamenote HV-KB432L Kablolu Mekanik RGB Gaming Klavye modeline en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da !www.gamegaraj.com
Mesajlarını şu Caps Lock'u kapatarak yaz dostum.İNGİLİZCE OLMASI NUM LOCK OLMAMASI VE 391 TL PEK MANTIKLI GELMEDI
Stokları yenilenmiş, bu daha iyi bir seçenek. Bunu alabilirsiniz.Bu fiyatlara , bu da alınabilir. Kullanıyorum gayet güzel.
Monster Pusat K3 Pro Mechanical Gaming Keyboard | Monster Notebook
Mekanik oyuncu klavyesi, reflekse dayalı oyunlarda en güçlü silahınız olacak! Monster Pusat serisi gaming klavye ile mücadelelerinizi daima zaferle noktalayın!www.monsternotebook.com.tr
pardon dikkat etmedimMesajlarını şu Caps Lock'u kapatarak yaz dostum.
Alıntıyı görüntüle
Sorunlarını söylesne nelermiş?Sorunlu klavye önermek için mi kayıt oldun foruma?
Ne zamandan beri kullanıyorsun acaba, pişman etmez umarımBu fiyatlara , bu da alınabilir. Kullanıyorum gayet güzel.
Monster Pusat K3 Pro Mechanical Gaming Keyboard | Monster Notebook
Mekanik oyuncu klavyesi, reflekse dayalı oyunlarda en güçlü silahınız olacak! Monster Pusat serisi gaming klavye ile mücadelelerinizi daima zaferle noktalayın!www.monsternotebook.com.tr
Tuş basmama sorunu, keycaplerden ışık sızması.Sorunlarını söylesne nelermiş?
Tuş basmama sorunu, çizilme sorunu, ışık sızması...Sorunlarını söylesne nelermiş?