4060fetişlidinazor
80+ Bronze
ANA SAYFADA GÖZÜKMESİ İÇİN KATEGORİ BU KONU DIŞI A'S ÇIKMIYOR
son 1 haftadır ülkede yaşanılan olaylardan sonra bi garip hissediyorum
dışarısı dışarısı gibi değil
ülkemiz ülkemiz gibi değil
vatandaşımız gençlerimiz bizim vatandaşımız bizim gençlerimiz değil gibi
mahalledeki bir kaç teyze hariç hiç bir şey iyi ve güvende hissettirmiyor
devamlı olarak iç karartıcı şarkılar dinliyorum iyi hissetmiyorum şahsi olarak son 1 aydır işim gücüm rast gitmiyor her şey zıttına zıttına oluyor
ülkedeki psikopatlığın artışı manyak zihniyetli dinden sapmış insanlar..
geleceğim hakkında fikrim yok
istediğim bölüm ucu ucuna kaçtı diye mezuna kaldım ama o bölümü gerçekten istemiyorum bile
kız kardeşim ablam herhangi bir tanıdığım kendini savunması zor olan tanıdıklarım dışarda olduklarını bildiğim zaman aklımda sadece onlar oluyor ya bişey olursa
ya manyağın birinin kafasına eserde zarar verirse
dinden iyice koptum 5 vakit namaz kılardım dua ederdim cumaya giderdim bi ümidim vardı bişeylerden iyice uzaklaştım
git gide köreldi bütün duygularım
akşam yarım saat haber izleyemiyorum kızını oğlunu gelinini eşini dostunu akrabasını sevgilisini öldüren insanlar bu kadar kolay mı can almak
sarı siteye girip araba falan bakıyorum sadece oyun oynuyorum ne ders çalışasım geliyor ne de dışarı çıkıp hava alasım dershaneye bile gidemedim çünkü tiksiniyorum artık
ukala öğretmeninden tas kafa tıraşlı keko dızo derdi karı kız olan dersi kaynatan zibilerden bide o zibidilerle çene çalmaya gelen kızlardan
bu cümleden beni incel falan sanmayın kadınları çok severim hala da sevdiğim bi kız var yüz vermiyo ama bi yolunu bulucam tek ümidim bu sanırım
sizde böyle şeyler hissediyor musunuz
anlaması zor olduysa özür dilerim virgül yok klavyemde yada ben koyamıyorum
son 1 haftadır ülkede yaşanılan olaylardan sonra bi garip hissediyorum
dışarısı dışarısı gibi değil
ülkemiz ülkemiz gibi değil
vatandaşımız gençlerimiz bizim vatandaşımız bizim gençlerimiz değil gibi
mahalledeki bir kaç teyze hariç hiç bir şey iyi ve güvende hissettirmiyor
devamlı olarak iç karartıcı şarkılar dinliyorum iyi hissetmiyorum şahsi olarak son 1 aydır işim gücüm rast gitmiyor her şey zıttına zıttına oluyor
ülkedeki psikopatlığın artışı manyak zihniyetli dinden sapmış insanlar..
geleceğim hakkında fikrim yok
istediğim bölüm ucu ucuna kaçtı diye mezuna kaldım ama o bölümü gerçekten istemiyorum bile
kız kardeşim ablam herhangi bir tanıdığım kendini savunması zor olan tanıdıklarım dışarda olduklarını bildiğim zaman aklımda sadece onlar oluyor ya bişey olursa
ya manyağın birinin kafasına eserde zarar verirse
dinden iyice koptum 5 vakit namaz kılardım dua ederdim cumaya giderdim bi ümidim vardı bişeylerden iyice uzaklaştım
git gide köreldi bütün duygularım
akşam yarım saat haber izleyemiyorum kızını oğlunu gelinini eşini dostunu akrabasını sevgilisini öldüren insanlar bu kadar kolay mı can almak
sarı siteye girip araba falan bakıyorum sadece oyun oynuyorum ne ders çalışasım geliyor ne de dışarı çıkıp hava alasım dershaneye bile gidemedim çünkü tiksiniyorum artık
ukala öğretmeninden tas kafa tıraşlı keko dızo derdi karı kız olan dersi kaynatan zibilerden bide o zibidilerle çene çalmaya gelen kızlardan
bu cümleden beni incel falan sanmayın kadınları çok severim hala da sevdiğim bi kız var yüz vermiyo ama bi yolunu bulucam tek ümidim bu sanırım
sizde böyle şeyler hissediyor musunuz
anlaması zor olduysa özür dilerim virgül yok klavyemde yada ben koyamıyorum