Neler Yeni

Bir Ürün İnceleme Videosu Nasıl Çekilir?

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Merhabalar.

Daha önce zaten inceleme videosu çekeceğimden bahsetmiştim.

Peki nasıl çekilir? Ben deneme olarak çekmiştim önceden ve ürünü 3 dakikada incelemiştim😂 Sadece oyun testleri kalmıştı.

Çekecek arkadaşlar içinde örnek olur. Peki bir inceleme videosu nasıl çekilir? Aşama aşama Yazarsanız güzel olur. İyi akşamlar :)

Son düzenleme:

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Aydınlatma
Güzel kamera açısı
diksiyon
arkaya hafif güzel şarkı

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aydınlatma
Güzel kamera açısı
diksiyon
arkaya hafif güzel şarkı
Mesela telefonla çekilebilir mi hocam? Her çekecek kişinin güzel bir odası kamerası ışığı olmayabilir.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Mesela telefonla çekilebilir mi hocam? Her çekecek kişinin güzel bir odası kamerası ışığı olmayabilir.
Yani bu işlere ilk defa başlayacağın için neden olmasın benim için video 144p bile olsa güzel,faydalı içerik varsa değerlidir

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Yani bu işlere ilk defa başlayacağın için neden olmasın benim için video 144p bile olsa güzel,faydalı içerik varsa değerlidir
Tabi orası da öyle :) Gerçi benim incelediğim şey oyun pcsi olduğu için tasarıma falan takılmam direk donanımları söyler oyunlara geçerim de nasıl yapılacağı önemli :)

baran'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
İsmail baran
Instagram
ismail.baranq
Tabi orası da öyle :) Gerçi benim incelediğim şey oyun pcsi olduğu için tasarıma falan takılmam direk donanımları söyler oyunlara geçerim de nasıl yapılacağı önemli :)
Mesela bir mouse incleme ve kutu açılışı videosu çekiceksiniz videoya kutu açılımı ile başlıyıp devamında ara sahne eşliğinde mouse özelliklerini anlatabilirsiniz daha sonrasında ise güzel bir oyun testi ve konuşma ile videoyu bitirebilir siniz

• Beğen
Reaksiyonlar: Krom

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Mesela bir mouse incleme ve kutu açılışı videosu çekiceksiniz videoya kutu açılımı ile başlıyıp devamında ara sahne eşliğinde mouse özelliklerini anlatabilirsiniz daha sonrasında ise güzel bir oyun testi ve konuşma ile videoyu bitirebilir siniz
Rampagenin mousesini almıştım onun da incelemesini çekmeyi düşünüyorum tepe kamera ile :) Teşekkürler mesajınız için. O 3 dakikalık çektiğim videoya eklerim onu belki. Pcnin içini dışını3 dakikada incelemiştim. Belki yeni rekor kırarım 😄

baran'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
İsmail baran
Instagram
ismail.baranq
Rampagenin mousesini almıştım onun da incelemesini çekmeyi düşünüyorum tepe kamera ile :) Teşekkürler mesajınız için.
Birde hiçbir inceleme kanalı mousepadde mouse nasıl kayıyor düzgün kayıyormu sensörleri ne kadar yükseklikte nasıl performans veriyor bu gibi şeyleri çoğu söylemiyor/göstermiyor

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Birde hiçbir inceleme kanalı mousepadde mouse nasıl kayıyor düzgün kayıyormu sensörleri ne kadar yükseklikte nasıl performans veriyor bu gibi şeyleri çoğu söylemiyor/göstermiyor
Çekersem belki gösteririm ben.

baran'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
İsmail baran
Instagram
ismail.baranq
Çekersem belki gösteririm ben.
Aklında bulunsun diye birde istersen çektiğin video varsa buraya at eleştirelim kötü yanlarını iyi yanlarını söyliyelim

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Aklında bulunsun diye birde istersen çektiğin video varsa buraya at eleştirelim kötü yanlarını iyi yanlarını söyliyelim
Atmakta istemiyorum bir yandan hocam çok amatörce. Konuşma kısmından yazarsanız atarım. Sesimde videoda garip ince çıkmış (yaş 15) onu çözersem belki atarım :)

Son düzenleme:

baran'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
İsmail baran
Instagram
ismail.baranq
Atmakta istemiyorum bir yandan hocam çok amatörce. Konuşma kısmından yazarsanız atarım. Sesimde videoda garip ince çıkmış onu çözersem belki atarım :)
Hocam böyle konularda inanın utanmaya hiç gerek yok hepimiz insanız hepimizin sesi kötü çıkabilir mesela Abdullah abinin ilk videolarına bak şimdili gibi profesyonelmi öyle düşün paylaşmaktan korkma :)

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Hocam böyle konularda inanın utanmaya hiç gerek yok hepimiz insanız hepimizin sesi kötü çıkabilir mesela Abdullah abinin ilk videolarına bak şimdili gibi profesyonelmi öyle düşün paylaşmaktan korkma :)
Peki hocam atayım hemen. Daha intro koyacağım ve en sona forza gta csgo ve valorant 1080p ultra ayarlarda testleri ekleyeceğim bitmemiş hali:https://dosya.co/q5wry8aa86v1/Img_1211_2(1).m4v.html (adobe premiere prodan render aldım) pek fazla gömmeyin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,715
Üyeler
165,573
Son üye
ilkermio
Top Bottom