Neler Yeni

Bir yerleri şikayet ederek iyi mi yapıyoruz?

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dostlar şimdi bir düşünce geldi aklıma herhangi bir yerden aldığımız hizmeti beğenmediğimizde şikayet edebiliyoruz. Şimdi bu durumda bazıları kişinin ekmeği ile oynama diyor şikayet etmiyor bazıları ise hemen şikayet ediyor.
Siz ne yapardınız bir yerdeki hizmetten memnun kalmadığınızda. Örneğin lokanta veya bir market

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Dostlar şimdi bir düşünce geldi aklıma herhangi bir yerden aldığımız hizmeti beğenmediğimizde şikayet edebiliyoruz. Şimdi bu durumda bazıları kişinin ekmeği ile oynama diyor şikayet etmiyor bazıları ise hemen şikayet ediyor.
Siz ne yapardınız bir yerdeki hizmetten memnun kalmadığınızda. Örneğin lokanta veya bir market
Ben büyük bir olay olmadıkça şikayet etmezdim. Tabii sorun büyük bir sorunsa şikayet ederim çünkü bu sorunu başkalarıda yaşamasın :D

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
99
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,052
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Güzel hizmet vermezlerse şikayet etmemiz en yararlısı olur.
Aksi takdirde yaptıkları hatayı tekrarlayarak farklı müşterilere kötü hizmet vermeye devam ederler.
Ancak tabi ki ortada ciddi bir olay yoksa şikayete kadar gitmeye gerek yok. Çalışanı bizzat uyarabiliriz, insanlık hali herkes hata yapar.

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Evet iyi yapıyoruz. Kötü hizmete ben para veriyorsam şikayetçide olabilirim.

BandLedend

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Kaan Sevinç
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı - Minecraft - Fortnite
Discord
Bandwitch#2635
ben herhangi bir şikayeti hiç sevmem.Hele lokanta esnaf gibi yerlerde büyükler direk şikayet edince bilmiyorum garip bir duygu hissediyorum ve hiç hissetmek istemediğim bir duygu oluyor

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dostum X firmadan mal aldın X firma yı şikayet ediyorsun aslında bu senin için şikayet sayılır kişiyi şikayet etmiyorsun firmayı şikayet ediyorsun buda ekmek davasına girmez.
Bu senin için şikayet dir ama baskaları için tecrübe niteliğindedir ve yanlış değil dogru bir karardır.

LvdR

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
Taha Yerlikaya
Yani ilk defa benim başıma geliyorsa şikayet etmezdim hatasız kul olmaz sonuçta.
Ama bu durum sürekli yaşanıyorsa şikayet ederdim.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,808
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Hakkımı verene kadar şikayet etmeye devam ederdim ve sorun olduğu zaman hemen şikayet ederdim.

Top Bottom