T.P.G.
80+ Titanium
Galax a laf eden yok zaten. Evga ve Asustan bahsediyozGalax olmasın o?
Galax a laf eden yok zaten. Evga ve Asustan bahsediyozGalax olmasın o?
Orası öyle ama konu zaten ekran kartıama rvga sadece ekran kartı ve soğutma sektöründe bir kaç tane de PSU ve kasaları da var gerçi ama asus tamamen bir sektör neredeyse her parçası asuss olan bir PC toplamak mümkün artık (ram ve ssd dışında.)
amd kartın iyisini alacaksan ya nitro+ ya da red devil alacaksın zaten????Düşük bütçede tercih edilebilir bir marka ama yüksek bütçede almazdım ben o kadar parayı powercolor a vermezdim.
Liquid Devil dünyanın en iyi 5700XT siDüşük bütçede tercih edilebilir bir marka ama yüksek bütçede almazdım ben o kadar parayı powercolor a vermezdim.
Sapphire yapman daha faydalı olur. Çünkü şu sıralar Sapphire sorunlu diyen çok kişi var. Ve Sapphire çok daha fazla satıyor Türkiye'de. Daha yararlı olur.EVGA üzülür ama önce sapphire yaparsam.
Ben şunu anlamıyorum bir ürünü neden markasıyla eleştirirsin? Liquid Devil ve Red Devil gibi efsaneleri gömmek?Düşük bütçede tercih edilebilir bir marka ama yüksek bütçede almazdım ben o kadar parayı powercolor a vermezdim.
Red Devil LE = Nitro+ SERedDevil gibi bir harikayı kötüleme bence
Adamın aklına girme EVGA bekliyorum 2 gündurSapphire yapman daha faydalı olur. Çünkü şu sıralar Sapphire sorunlu diyen çok kişi var. Ve Sapphire çok daha fazla satıyor Türkiye'de. Daha yararlı olur.